Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz final bölümü çok konuşulacak! Artık sözün bittiği yerdeyiz!

Söz final bölümü çok konuşulacak! Artık sözün bittiği yerdeyiz!

tarafından ker_def

TİM artık, sözün bittiği yerdedir. 84. bölümüyle ekranlara veda edecek olan, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’, pazartesi akşamı yayınlanacak, sürprizlerle dolu final bölümüyle yine çok konuşulacak.

84. final bölümünde neler yaşanacak?

Büyük bir çatışma hazırlığında olan terör unsurları kahraman askerlerimizle burun burunadır. Bu çatışmanın en az kayıpla atlatılabilmesi için time iki önemli görev verilir.

Yavuz ve Tim, çatışmayı organize eden terör unsurlarının liderlerini ve çatışmayı yürüttükleri karargahı yok etmek için harekete geçerken timin diğer yarısı, terör unsurlarının mühimmat depolarını vurmak için sıcak temasa başlar.

Çatışmaların büyük bir zaferle sona ermesi her şeyin bittiğini anlamına gelmeyecektir. Esas düşman yani ‘Bir Dost’ yaşadığı sürece ülkemiz böyle tehlikelerle burun buruna olacaktır.

Söz final bölümü çok konuşulacak! Artık sözün bittiği yerdeyiz! 7

Yavuz ve tim son bir görev için harekete geçer. Hayatları pahasına da olsa Dost’u yok edeceklerdir. Fakat onları bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. ‘’O’’ geri dönmüştür. TİM artık, sözün bittiği yerdedir.

Söz final bölümü fragmanı:

Yayın Günü: 27 Mayıs Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 – Final Bölüm

KÜNYE
Yapım : Tims& B Production
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla
Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Görkem Sevindik, Melis Birkan, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Selin Deveci, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün