Ana sayfa Dizi İzle Kuzgun ve Dila’nın romantik gecesi! Kuzgun 16. Bölüm (Sezon Finali)

Kuzgun ve Dila’nın romantik gecesi! Kuzgun 16. Bölüm (Sezon Finali)

tarafından zk zk

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünde oynadıkları Kuzgun dizisi, 16. bölümüyle sezon finali yaptı.

Dizinin yeni bölümünde Dila, yaşadığı zor günler nedeniyle büyük bir çöküş yaşıyordu. Yemeden içmeden kesilen Dila, yorgun düştü.

Kuzgun’un önünde bayılan Dila, gözlerini hastanede açtı. Kuzgun, Dila için endişeleniyordu. Onu alıp eve götürdü.

İkili arasında romantik anlar yaşandı. Dila ve Kuzgun, o geceyi birlikte geçirdiler.

Dila, Kuzgun’a zor bir soru sordu ama yanıtını alamadı!

O sahneleri videodan izleyebilirsiniz…

Kuzgun 16. Bölüm Özet:

Kuzgun, Ferman’ın evinden aldığı bir delille Derviş’e gelir ve ondan bu delille ilgili araştırma yaptırmasını ister. Çıkacak sonuç, Yusuf’un hayatta olup olmadığını açığa çıkaracaktır.
Meryem, Derviş’in gerçekte kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Meryem bu andan itibaren mutlak bir ölümle yüzyüze kalırken, Kuzgun ile Ali arasındaki düşmanlık daha da derinleşecek, Ali, Kartal’ı da ateşe atacak bir hamlede bulunacak ve Kuzgun ile aralarında şiddetli bir hesaplaşma yaşanacaktır.
Veliahtı Kuzgun’un Dila’ya hala zaafı olduğunu gören Derviş ise bu durumdan rahatsızdır. Kuzgun’a tarafını belli etmesi, tercihlerinin ağırlıklarıyla yüzleşmesi ve Dila’dan uzaklaşması için çok riskli bir oyun kurar. Bu oyunun bir yürütücüsü Dila, öteki yürütücüsü Ali olacaktır. Dila, kendisinden istenen şeyle ilgili çok önemli bir kararın eşiğine gelir. Bu karar, Dila’nın kendisini aşağıya attığı bir uçurumdan farksızdır.
Birbirlerine uzak ama birbirlerinin özlemiyle yanıp tutuşan Kuzgun ve Dila için bu kurulan oyun hayatlarını sonsuza kadar değiştiren son büyük adım haline gelir. En büyük bedeli Kuzgun’un mu Dila’nın mı ödeyeceği belli olmayan bu büyük adım, gözükara iki aşığın içlerindeki en ağır duygularla yüzleşmeleriyle şoke edici bir sona yol açacaktır.