Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun yeni bölümde, yıllar sonraki hesaplaşma Kuzgun’u gözyaşlarına boğacak!

Kuzgun yeni bölümde, yıllar sonraki hesaplaşma Kuzgun’u gözyaşlarına boğacak!

tarafından zk zk

Star TV’de Çarşamba akşamı 11. bölümü yayınlanacak olan Kuzgun dizisinde Dila ve Kuzgun arasındaki yakınlaşma daha da artıyor.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda Kuzgun’un babasının Terzi’nin öldürmüş olması ve Behram Adıvar’ın Terzi Derviş çıkmasıyla yaşadığı travma, onu evden koparıldığı o güne götürüyor.

Televizyongazetesi/Detay – Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrolünde oynadıkları dizide Kuzgun, sonunda annesi ile uzun süredir yapamadığı hesaplaşmayı yapacak.

Annesinin Kuzgun gelir diye yıllardır evden ayrılmadığını ve başka gerçekleri kardeşinden öğrenen Kuzgun, annesine gidiyor. Meryem, yıllardır hasretini çektiği oğlunun acılarını dinlerken gözyaşlarına boğuluyor. Kuzgun da ilk kez annesine içini açıyor.

Kuzgun yeni bölümde, yıllar sonraki hesaplaşma Kuzgun'u gözyaşlarına boğacak! 7

Dila da ailesi tarafından zor durumda bırakılacak. Rıfat, cezaevinden aradığı Dila’ya, Kuzgun’a güvenmemesi için baskı yapacak.

Ali de kardeşi Dila’ya benzer bir baskı kuruyor.Dila ise Kuzgun’u her türlü tehlikeden korumak için çabalıyor. Dila’nın yaralanmasından sonra Kuzgun ile aralarında başlayan yakınlık gittikçe belirginleşmeye başlıyor.Yeni bölüm tanıtımında Kuzgun, annesine yıllar öncesinin hesabını soruyor.

Bu arada tanıtımda dikkat çeken bir başka ayrıntı da Terzi’ye giden Kuzgun, ona silah çekip “Babama ulaşmanın tek bir yolu var, ben de o ihtimalin peşinden gideceğim. Onun için de senin ölmen lazım. Sen bunu benim babama nasıl yaptın” sözleriyle hesap sorması.