Ana sayfa Sosyal Medya Selahattin Paşalı en iyi erkek dizi oyuncusu olmayı hak etti!

Selahattin Paşalı en iyi erkek dizi oyuncusu olmayı hak etti!

tarafından ker_def

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından 2023 yılının en beğenilen erkek dizi oyuncusu olarak seçilen Selahattin Paşalı, bu ödülü hak eden bir performans ortaya koydu.

Genç oyuncu, yer aldığı tüm projelerde hem iyi performanslar ortaya koyarak hem de mütevazi bir şekilde kendisini geliştirmeye odaklanarak ve egodan uzak bir tavır ile hayranlarına yaklaşarak geniş bir izleyici kitlesinin de desteğini arkasına almayı başardı.

Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Ömer isimli dizide Gökçe Bahadır ile başrolü paylaşan Selahaddin Paşalı, 2023 yılının en beğenilen dizi oyuncusu olarak seçilirken bu başarıda sadece oyunculuk performansı değil, kişiliğe de eminiz etkili olmuştur.

Ödül töreninde yaptığı açıklamada mütevaziliğini koruyan ve kendisini seçen öğrencilere teşekkür eden genç oyuncu, şu açıklamayı yaptı:

“Çok mutluyum. Bizim mesleğin en güzel tarafı her mesleğe dokunabiliyor olmak. Çok teşekkür ederim, ödüle layık bulmuşlar.”

Gökçe Bahadır ile çok uyumlu olduğunu, tüm ekip ile iletişiminin iyi olduğunu anlatan Selehattin Paşalı, genel olarak uyumlu bir ekip olduklarının altını çizdi.

Genç oyuncu, “Çok mutluyuz, birbirimiz ile çalışmaktan dolayı. Umarım uzun soluklu olur” diyerek Ömer dizisinin daha uzun süre devam etmesini temenni etti.