Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’u dizilerde görmek isteyenler bu habere biraz üzülecek!

Alina Boz’u dizilerde görmek isteyenler bu habere biraz üzülecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların başarılı genç oyuncularından birisi Alina Boz. Paramparça dizisinde oynadıktan sonra dikkatleri çeken Alina Boz, o günden beri pek çok farklı dizi ve sinema filminde rol aldı ve her yeni projesiyle kendisini daha da geliştirdiğini herkese ispatladı.

Son olarak ekranlara Maraşlı dizisiyle gelen Alina Boz, bir süredir dizilerde rol almıyor. Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisindeki rolüyle de büyük beğeni toplayan Alina Boz, ardından yayınlanan Maraşlı dizisindeki Mahur karakteriyle de çok beğeni topladı.

Oyuncu, bu dizinin ardından ise iki yıldır ekranlarda değil. Hayranları onu çok özledi. Ancak bu süreçte Alina Boz, Bandırma Füze Kulübü isimli bir filmde rol aldı. Filmin ne zaman gösterime gireceği merak konusu. Eylül ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Alina Boz, geçtiğimiz günlerde bir giyim markasının tanıtımına katıldı. Genç oyuncu, ekrandan uzak kaldığı süreçte eğitim hayatına devam ettiğini anlattı. “Eğitim hayatıma devam ediyorum. Biraz oralarla meşgul oldum. Son geçtiğimiz bir kaç aydır, iyi geldi dinlenmek” diye konuştu.

Alina Boz'u dizilerde görmek isteyenler bu habere biraz üzülecek! 8

Uzun zamandır aralıksız olarak ekranda ardı ardına dizilerde yer almıştı oyuncu. 2014 yılında Paramparça ile başlayan oyunculuk yolculuğunda Sevda’nın Bahçesi, Vatanım Sensin, Elimi Bırakma, Maraşlı ve Aşk 101 dizilerinde rol alan Alina Boz, neredeyse aralıksız dizilerde rol alması nedeniyle bir süre dinlenmeyi seçmiş.

13 yaşından bu yana ilk kez bu kadar uzun süre dinlenme süreci geçirdiğini belirten ve kendisine iyi geldiğini söyleyen oyuncu, setlere dönmeyi istediğini de belirtti. Ancak hayranlarının merakla beklediği haberi vermedi! Çünkü şu anda Alina Boz’un anlaştığı ya da senaryosunu beğenip anlaşma sağladığı bir dizisi yok! İzleyicisinin bir süre daha başarılı oyuncuyu beklemesi gerektiği de bu açıklamasından anlaşıldı.

Alina Boz'u dizilerde görmek isteyenler bu habere biraz üzülecek! 9

Setlere dönmeyi istediğini ve özlediğini söyleyen oyuncu, “Şu anda anlaştığımız bir yer yok. Sözleşme aşamasında olduğum bir yer yok ama olmasını umut ediyorum” diye konuştu.

Yaz döneminde deniz tatili yapacağını ama net bir tatili olmadığını anlatan Alina Boz, yurt dışına çıkmayı da düşünmediğini belirtti. Bu arada bir süredir Mithatcan Özer ile birlikte olan oyuncu, ilişkisinin de güzel gittiğini anlattı.Oyuncu bu süreçte evliliği değil kariyerini düşündüğünü de sözlerine ekledi.