Ana sayfa Dizi Fragmanları Leke 7. bölüm ön izlemede Cem ve Mehmet kavga ediyor

Leke 7. bölüm ön izlemede Cem ve Mehmet kavga ediyor

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Leke, 7. yeni bölümüyle birlikte 28 Mayıs Salı akşamı yani bu akşam ekrandaki erini alacak. Leke dizisinin yeni bölümünden görüntüler gelmeye devam ediyor. Leke ön özleme görüntülerinde Cem ve Mehmet kavga ediyor! Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Leke dizisi 7. bölümde neler yaşanacak? Mehmet hastaneye Cem’in yanına gider ve onu tahrik etmeye çalışır. Mehmet sonunda amacına ulaşır ve Cem sinirlerine hakim olamaz. Cem’e sırf genel müdür olabilmek için kız arkadaşını oyunlarına alet ettiğini söyler. Sinirden çılgına dönen Cem ise Mehmet’e saldırır. Yasemin ve Cem tüm bu olanlardan sonra nasıl bir araya gelecek? Cem, Mehmet’e neler yapacak?

Leke yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00’da Kanal D’de!

Oyuncular: Burak Sevinç (Cem), Melis Sezen (Yasemin), Selen Uçer (Serpil), Mehmet Bozdağan (Birkan), Nail Kırmızıgül (Ekber), Tolga Güleç (Mehmet), Nurinisa Yıldırım (Ferhan), Ferdi Sancar (Meto), Tuğçe Açıkgöz (Şirin), Lale Başar (Belkıs), Selahhattin Paşalı (Arda), Kerim Tuna Kaba (Murat), Yağmur Özbasmacı (Pelin), Ziya Çiçek(Subutay), Serap Öner (Nevin), Aslı Turanlı (Aysun), Mert Asutay (Oktay), Mehmet Avcı (Cevat), Ali Savaşçı (Hakan)