Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde başrollerden rol çaldı ama izleyicinin nefretini de kazandı!

Çukur dizisinde başrollerden rol çaldı ama izleyicinin nefretini de kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülperi dizisinde Hasan karakteriyle büyük başarı kazanan Burak Dakak, dizinin finalinin hemen ardından Çukur dizisinde Akın Koçovalı olarak ortaya çıktı.

Selim’in oğlu olan Akın Koçovalı’nın aileyi kurtaracağına yönelik beklenti içindeki Çukur izleyicileri, sezon finaliyle birlikte adeta darma duman oldu.

Geçtiğimiz bölümde oyunculuğu ile bu role çok iyi oturduğunu gösteren Burak Dakak, yeteneğini sergilediği sezon finalinde de başrollerden rol çaldı.

İzleyiciler ise Akın Koçovalı’ya adeta nefret kusuyor… Sosyal medyadaki yorumlarda ciddi eleştiriler var.

“Akın Koçovalı geldi, her şeyin içine etti” diyen bir dizi izleyicisinin yanı sıra bir başkası ise, “Akın Koçovalı beklentilerin bayağı altında oldu” diye yazdı.

“Akın kurtaracak derken neler yaptı” diyen bir başka izleyici ise Akın ile Selim’in önceki bölümdeki diyaloğuna dikkat çekti.

Bir önceki bölümde Akın, babası Selim’e çıkışmış ve Çukur’u yönetemediklerini haykırmıştı. Bu sahneyi hatırlatan bir izleyici, “Akın’ın Semil ile konuşurken dediği her şey doğruydu. Yönetemediler işte Çukur’u. Yamaç bön bön baktı Sena ölürken… Aşkın gibi masum bir kızı bile koruyamadılar ve o takip eden olmasa Aliço bile ölmüştü. Senariste helal olsun” diye yazdı.

Çukur dizisi hayranlarını şoke eden sezon finalinde en büyük alkışı ise senaryo grubu aldı.

Birçok izleyici beklemediği olayların yaşandığı Çukur’un sezon finalini beğendiklerini ifade eden mesajlar paylaştılar.

Akın Koçovalı: “Çukur’u ben yöneteceğim.”