Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun dizisini hasretle bekleyenlerin moralini bozacak açıklama!

Leyla ile Mecnun dizisini hasretle bekleyenlerin moralini bozacak açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Mümtaz Taylan, Onedio youtube kanalında sosyal medya üzerinden hayranlarının yolladığı soruları yanıtladı.

Halka dizisinde Cemal Sandıkçı karakterine hayat veren Taylan, son yılların en başarılı isimleri arasında gösterilmekte.

Bir izleyici sette şakalaşırken kaburgasının kırıldığı haberlerinin doğru olup olmadığını sordu. Taylan, “Doğru, sette şaka yaparken kendime kaburgamı kırdım. Kimse benim kaburgamı kırmadı, kolay da değildir kaburgamı kırmak. Ben sadece teknik ekibe sormadan o yatak yumuşak mı demeden ilk gittiğim bir mekanda uçarak bir yatağın üzerine atladım, örtüsü varmış ama altı tahta imiş. Kaburgalarımı kırdım, böyle bir şey yaptım” diye konuştu.

Soru üzerine tiyatrodaki ilk rolünden bahseden Ahmet Mümtaz Taylan, “Tiyatroda ilk rolüm, Polyanna oyununda gofret yiyen şişman çocuk rolüydü. Beni de sağa sola güldürdünüz” dedi.

Leyla ile Mecnun dizisini hasretle bekleyenlerin moralini bozacak açıklama! 7

En çok hangi dizisi bittiği için üzüldüğü sorulan Taylan, “Ayıptır söylemesi hiçbirine üzülmedim. Biten biter, bizim yüzümüzden bitti ise kabahati bizdedir. Başkası yüzünden bitti ise bana ne” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, 14 yaşından bu yana hep film yönetmeyi düşündüğünü belirtti ve “Parayı bulur bulmaz bu işi yapacağım” diye konuştu.

Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekilip çekilmeyeceği sorusu üzerine “Hayattan umut kesilmez. Şu anda öyle bir şey ufukta görünmüyor” açıklamasını yaptı.