Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizinde yeni bölüm olmayınca Bir Zamanlar Çukurova ile Camdaki Kız zirveyi ele geçirdi!

Mahkum dizinde yeni bölüm olmayınca Bir Zamanlar Çukurova ile Camdaki Kız zirveyi ele geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında müthiş bir rekabet izliyoruz. Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum dizisi uzun bir süredir birinciliği kimseye bırakmıyordu. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başarılı oyunculuklarına Talat Bulut’un da son haftalarda katılması ile birlikte, dizi daha da heyecanlı bir noktaya geldi.

Mahkum dizisinin 15 bölümü yayınlandı ve 31 Mart Perşembe akşamı beklenen 16. bölüm ekranda değildi. Tekrar bölümün yayınlanması nedeniyle dizi reytinglerde birinciliği rakiplerine bırakmış oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisi, zaten sezon boyunca tüm kişiler kategorisinde Mahkum’un ardından genellikle ikinci sırada geliyordu. atv dizisi, bu sefer birinciliği elde ederek, uzun bir zaman sonra yeniden zirve sevinci yaşadı.

Hilal Altınbilek ve İbralim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizinin finaline doğru gelen bu birincilik ekibin de motivasyonunu artıracaktır. AB’de günü altıncı bitiren ve ABC1’de ise dördüncülük elde eden dizi için, dördüncü sezonda bu sonuçlar gayet başarılı gözüküyor.

Camdaki Kız dizisi ise bu sezon başında birinciliğin en büyük abonesi iken, Mahkum dizisinin gelişi ile ile birlikte özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde ikinciliğe gerilemişti. Ancak Mahkum’un yeni bölümü olmayınca, bu iki kategoride zirvenin sahibi Kanal D oldu… Tüm kişilerde de ikincilik elde eden Camdaki Kız’ın, ikinci sezon sonuna doğru iyi bir çıkış yapması da sevindiriciydi. Dizi üçüncü sezonuyla da gelecek dönemde ekranda olması beklenen başarılı yapımlardan birisi olarak değerlendiriliyor.

Barbaroslar dizisi ise tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde üçüncü sırayı elde ederken, AB’de ise günü ikinci olarak tamamladı. TRT1 dizisinden beklentiler başlangıçta çok yüksek olmasına rağmen, perşembe rekabetinde birinciliği uzun süre elinde tutamadı…