Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisi 31. final bölümü ne zaman yayınlanacak!

Mahkum dizisi 31. final bölümü ne zaman yayınlanacak!

tarafından ker_def

Mahkum dizisi final yapıyor. Ancak perşembe akşamları yayınlanmakta olan dizinin final bölümü farklı bir gün ekrana gelecek. Fox TV ekranında 27 Ekim Perşembe akşamı Darmaduman isimli yeni dizi başlıyor. Peki Mahkum dizisinin 31. final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Fox TV’den yapılan duyuruda Mahkum dizisinin final bölümünün 29 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’da ekrana geleceği duyuruldu. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansları ile çok konuşulan dizi, ikinci sezona çok farklı bir hikaye ve yeni oyuncularla hazırlanmıştı. Ancak bu iddialı hazırlık süreci izleyicileri diziye çekmeye yetmedi ve final kararı alındı.

Peki Mahkum 31. ve final bölümünde neler olacak? İşte Detaylar: Barış’ın gözü dönmüş şekilde savurduğu tehdidi sonucunda, Fırat’ın bir karar vermesi gerekir. İnsanları onun gazabından korumak adına esir düşmeyi kabul eder. Fırat, Barış’ın sonunda mahkumu olmuştur. İnandığı tüm değerler için savaşmaya devam ederken, şimdi Barış’ın mahkemesinde yargılanacaktır. Aklı, hafızası onu zorlarken, bir yandan da düşmanına karşı direnmeye devam eder.

Kurulan bu mahkeme, Fırat’ı büyük bir savaşın içine sürükler. Yukarıda arkadaşları Fırat’ı ararken, aşağıda büyük mücadele içindedir. Barış’ın yanında hafızasıyla da kavga içindeyken hiç beklemediği bir yerden bir hamle gelir.

İki düşman, birbirlerine benzemeye başladıkları bu savaşın içinde sona doğru yaklaşırlar. En sonunda kim kendi olarak kalacaktır? Barış mı? Fırat mı?