Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahkum dizisi bir ünlü ismi daha televizyon ekranına geri kazandırdı!

Mahkum dizisi bir ünlü ismi daha televizyon ekranına geri kazandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Milyonlarca izleyicisi bulunan Fox TV’nin Mahkum dizisi, 2021-2022 sezonunun en iyi çıkış yapan projelerinden birisi oldu. Kanal D’nin Yargı dizisiyle birlikte çok etkili bir çıkış yaparak bu sezona damgasını vuran Mahkum dizisinin heyecanlı hikayesine ilgi artarak sürüyor.

15 bölümü yayınlanan dizi perşembe rekabetinde de birincilikleri eline geçirdi. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayınca izleyicilerini üzen dizinin 16. yeni bölümünü 7 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz. Talat Bulut’un uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönmesini de sağlayan Mahkum dizisine, bir oyuncu daha katılıyor.

1988 Malatya doğumlu olan Elit Andaç Çam 1 yıllık aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak. En son Savaşçı dizisinde Gökçen karakterini canlandıran oyuncu, geçen yıl Fox TV ekranında yer almıştı. Arada Saygı ve Aşk Kumardır isimli iki dijital dizi projesinde de yer alan oyuncu, yeniden Fox TV’ye bu sefer Mahkum dizisiyle dönüş yapacak.

Mahkum dizisi bir ünlü ismi daha televizyon ekranına geri kazandırdı! 8

2008 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu hem sinema hem dizi hem de tiyatro çalışmaları yürüten ve üç kulvarda da üretim yapan isimlerden birisi konumunda.

2013 yılındaki Şubat isimli dizi ile dikkat çeken Elit Andaç Çam, Kızım isimli sevilen dizi de de Alya karakterini canlandırmıştı.

Terapist, Ex Aşkım, Saygı, Aşk Kumardır gibi dijital projeleri tercih eden oyuncu, Mahkum ile birlikte yeniden televizyon ekranına dönüş yapmış olacak. Oyuncunun diziye konuk olarak katılacağı belirtiliyor ama kaç bölümde yer alacağı henüz netleşmedi.

Mahkum dizisi bir ünlü ismi daha televizyon ekranına geri kazandırdı! 9

Erkan Kolçak Köstendil’in hikayesini yazdığı Tezgah isimli tiyatro oyununa da hazırlanan Elit Andaç Çam, Mahkum dizisi hayranları tarafından da merakla bekleniyor.