Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi çöktü, oyuncular ise diziyi yeniden diriltme çabasıyla övgüye değer!

Mahkum dizisi çöktü, oyuncular ise diziyi yeniden diriltme çabasıyla övgüye değer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mahkum dizisinin reytinglerinin kötü gelmesine rağmen, hikayedeki heyecanın artması ve oyuncuların da çok yoğun bir tempo içinde çalışıyor olduğu gerçeği ortada duruyor.

Mahkum dizisi ilk başladığı dönemde o kadar büyük bir sıçrama sergiledi ki, çift haneli reytinglere bile ulaşan dizi milyonlarca izleyicinin kalbini kazandı. 18 bölümlük orijinal hikayenin bitmesinin ardından ise dizide yaşanan senaryo sorunları izleyici ilgisinin de azalmasına neden oldu. Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan ve orijinal hikayenin bitmesinin ardından yaşanan gerileme süreci dizide büyük zarar verdi.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Mahkum dizisi perşembe akşamları yolculuğuna devam ediyor ama, birçok izleyici de düşen reytingler nedeniyle erken final korkusu yaşamaya başladı.

İkinci sezonda hikaye daha hareketli ve heyecanlı bir hale gelse de, senaryodaki kopukluklar izleyicilerden büyük eleştiri almaya devam ediyor. Birçok izleyici zaten diziyi bırakmış durumda ve Mahkum’un ortalamanın çok altında gerçekleşen reytingleri de eski iddialı günlerin artık geride kaldığını ispatlıyor.

Ancak ikinci sezonda oyuncuların diziyi yeniden diriltme çabalarını da takdir etmek gerekiyor. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisi yine muhteşem performanslar sergiliyor. Dizinin kadın karakterleri de çok etkili ve Melike İpek Yalova ile Hayal Köseoğlu ikilisine de büyük sorumluluk düşüyor.

Mahkum dizisi çöktü, oyuncular ise diziyi yeniden diriltme çabasıyla övgüye değer! 8

Mahkum dizisi geçtiğimiz ay Güney Kore’de yapılan Seul Uluslararası Drama Ödülleri töreninde Destan ile birlikte en iyi dizi seçilmişti. Geçtiğimiz gün ise dizinin iki başrol kadın oyuncusu ödüle layık bulundu.

Magazin Gazetecileri Derneği’nin 26’cısı düzenlenen Altın Objektif Ödülleri’nde hem Hayal Köseoğlu hem de Melike İpek Yalova ‘aksiyon uyarlama dizi oyuncusu’ ödülünün sahibi oldu.

İki başarılı kadın oyuncu da Mahkum için büyük emek vermeye devam ediyor. Hayal Köseoğlu, törende yaptığı açıklamada şunları söylerdi: “Dizi her zamanki gibi çok hareketli. Senaryo sürekli farklı mekanlarda geçtiği için çok çalışıyoruz ama keyifli çalışıyoruz.”

Mahkum dizisi çöktü, oyuncular ise diziyi yeniden diriltme çabasıyla övgüye değer! 9

Sasha rolü ile ekranda izlediğimiz Hayal Köseoğlu, aslında bu sözleri ile diziyi yeniden diriltmek için tüm ekibin ne kadar yoğun ve özverili şekilde çalıştığını da anlatıyor.

Birbirinden çok farklı mekanlarda ve zaman dilimlerinde yapılan çekimler hem yorucu geçiyor hem de uzun saatler sürüyor. Bu büyük emeğin altında yatan en büyük amaç ise Mahkum dizisini ayakta tutmak ve iyi reytingler almasını sağlamak.

Bu da oyuncuların diziyi diriltmek için ne kadar büyük emek verdiklerinin bir örneği olarak dikkatleri çekiyor.