Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi final olmasın çığlığı yükseliyor ama bu boş bir ümit!

Mahkum dizisi final olmasın çığlığı yükseliyor ama bu boş bir ümit!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisiyle ilgili final iddiaları bir süredir devam ediyordu ve yapımcı MF Yapım’ın dizinin devam ettiğine yönelik mesajı da umutları artırmıştı. Ancak reytinglerin 29. bölümde de çok düşük gelmesinin ardından Fox TV’nin 31. bölümde diziyi bitirme kararı geldi.

Fox TV, daha önce yaptığı gibi ilginin iyice azaldığı bir diziyi kendisine yük olarak taşımak yerine, hızlı bir final yaptırarak, bu sorunu ortadan kaldırmayı tercih eden bir anlayış ile ilerliyor. Daha önce de örneklerini gördüğümüz bir çok dizide olduğu gibi, Mahkum için de hayranların sosyal medyada oluşturdukları ‘final olmasın’ çığlıklarının bir işe yaraması beklenmiyor.

Mahkum dizisi, son 2 bölümü ile ekrana gelecek ve bir dönem daha kapanacak. Akıllarda ise Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin müthiş başarılı olan işbirliği kalacak.

Innocent Defendant isimli Güney Kore dizisinin uyarlaması olan Mahkum, ilk 18 bölümde çok iyi sonuçlar aldı. Ancak orijinal hikaye bitip de uyarlama senaryoya geçilince işler tam tersine döndü. İzleyici sadakatini hızla kaybeden dizi, ikinci sezon öncesi yapılan büyük yeniliklerin ve yeni oyuncu transferlerine rağmen ayakta kalmayı başaramadı.

Mahkum dizisi 31. bölümü ile final yapacak ama bir süre daha sosyal medyada “Mahkum final olmasın” çığlıklarını duyabilirsiniz. Ancak izleyicilerin bu isteklerinin Fox TV tarafından şimdiye kadar hiç kabul görmediğini ve birçok dizinin bu şekilde erken finallerle bitirildiğini hatırlatalım.