Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisi hayranlarında büyük bir korku başladı!

Mahkum dizisi hayranlarında büyük bir korku başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum isimli Fox TV dizisi öyle başarılı bir çıkışa imzasını attı ki, kimse bu kadar iyi bir yapım olacağını beklememişti. Innocent Defendant isimli Kore dizisinden uyarlanan Mahkum’da hem iyi bir hikaye hem de etkili oyunculuk performansları izliyoruz.

İlk 8 bölümü yayınlanan ve perşembe rekabetinde birinciliği eline geçiren Mahkum dizisi, Camdaki Kız’ı önce tahtından etti, sonra da birçok izleyicisine kendi kitlesine kattı. Camdaki Kız dizisinin Mahkum ile rekabette geride kaldığı ve durumu düzeltemediği de birkaç haftadır dikkatleri çekiyor.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisinin çok başarılı performanslarının yanı sıra dizinin hem hikayesi hem sahnelerin geçişi hem de bilinmezlik ve gizemli havası ile Mahkum, izleyicilerini çok heyecanlandıran bir dizi oldu.

Dizinin hayranlarının en büyük endişesi ise bu heyecanın ve meraklı bekleyişin ilerleyen bölümlerde sürdürülememesi… Yani dizinin hem hikayesini yazan senaristler hem kurgusunu yapan yönetmen ve oyuncuların aynı performansı sürdürememesi endişesi oluşmaya başladı.

Bu endişenin nedeni ise son dönemde bu kadar etkili bir anlatım tarzına sahip bir dizinin ekrana gelmemesiydi. Mahkum dizisinin yayınlanan fragmanları bile izleyicilerin yüreğini zıplatıyor… Her bölümün bir öncekinden daha da etkileyici olduğunu söyleyen dizinin takipçileri, senaristlerin bu ortamı hiç bozmamasını istiyor.

Yine heyecanlı ve çok ilgi çekici sahneleriyle Mahkum dizisi 9. bölümü 10 Şubat Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak.