Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde beklenen veda yaşandı! Seray Kaya diziden ayrıldı!..

Mahkum dizisinde beklenen veda yaşandı! Seray Kaya diziden ayrıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları ekrana gelen Fox TV’nin sevilen dizisi Mahkum, sezona en hızlı giriş yapan dizilerden birisi olmuştu. İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’ya başrollerde Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun eşlik ettiği dizi hikayesi ve oyunculuklarıyla da çok konuşuluyor.

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum, tıpkı orijinali gibi büyük ilgi çeken bir yapım. Heyecanın hiç düşmemesi ve sürükleyiciliğin devam etmesi için de senaryoda beklenmeyen değişiklikler yaşanıyor.

Dizide yaşanan son gelişme izleyiciyi de şaşırttı. Mahkum’da ‘Cemre’ karakterine hayat veren Seray Kaya diziye veda etti.

Seray Kaya’nın diziden ayrılacağı konuşuluyordu ancak izleyicinin kafasında bu konuda soru işaretleri vardı. Kaya dizinin 14 Nisan Perşembe günü yayınlanan 17. bölümüyle izleyiciye veda etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seray Kaya (@seraykaya)’in paylaştığı bir gönderi

Seray Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Ünlü oyuncu paylaşımına; “Bu ekibe teşekkür etmeliydim. Varlığınız ve desteğinize minnettarım.. Başka hikayelerde görüşmek dileğiyle’ yazdı.

Kadın dizisi ile kariyerinde sıçrama yaşayan Seray Kaya Mahkum dizisindeki başarılı performansıyla da beğeni topladı. Oyuncu hikayedeki rolü sona erdiği için başrolünde yer aldığı Mahkum dizisinden ayrıldı.

Ayrılıkların yaşandığı diziye geçtiğimiz haftalarda Talat Bulut ‘Sinyor’ karakteriyle katılmıştı. Talat Bulut’un gelişi ile birlikte dizinin hikayesinde de farklı açılımlar yaşanmaya başlandı.

Cemre’nin gidişi, Sinyor’un gelişinin ardından diziye bir başka karakter daha katıldı. Başarılı oyuncu Elit Andaç Çam Mahkum’un kadrosuna dahil oldu.