Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un iki azılı düşmanı Ceren ve Şeniz yeni bir dizide bir araya geliyor!

Zalim İstanbul’un iki azılı düşmanı Ceren ve Şeniz yeni bir dizide bir araya geliyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Entrika dolu hikayesiyle hafızalara kazınan Zalim İstanbul dizisinin en tehlikeli iki karakteri Ceren ve Şeniz’di. Her ikisi de çok hırslı olan ve hedeflerini gerçekleştirmek için her yolu mübah gören bu iki karakter usta oyuncu Mine Tugay ve yeni neslin en parlak isimlerinden Bahar Şahin tarafından canlandırıyordu. Bu iki başarılı oyuncu yine bir dizide bir araya geliyor.

Avşar Film tarafından Kanal D için çekilen ve iki sezon olarak ekrana gelen Zalim İstanbul dizisi kötülüklerin ve entrikanın zirveye ulaştığı, her bölümünde büyük heyecanların yaşandığı bir diziydi. Dizinin en unutulmaz iki karakteri ise kötülükte sınır tanımayan Şeniz ve Ceren’di. Her iki karakter de amaçlarını gerçekleştirme yolunda hiçbir sınır tanımıyor ve birbirlerine cehennem azabı çektiriyorlardı.

Bu iki etkileyici karaktere usta oyuncu usta oyuncu Mine Tugay ve yeni neslin en parlak isimlerinden Bahar Şahin hayat veriyordu. Her iki isim de performanslarıyla dikkatleri üzerine çekerken genç oyuncu Bahar Şahin bu rolüyle kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı.

Zalim İstanbul’un iki azılı düşmanı Ceren ve Şeniz yeni bir dizide bir araya geliyor! 7

İşte Zalim İstanbul’un bu iki başarılı oyuncusu yeni bir dizide bir araya geliyor. Üstelik yapımcı da yine Avşar Film. Fox TV’de yayınlancak dizinin adı ilk olarak Masum ve Güzel olarak duyurulmuştu. Ancak sonradan ismi Gülümse Kaderine olarak değiştirildi.

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek, senaristliğini ise Burcu Över üstlendiği dizide ayrıca Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Ahu Sungur, Nazan Diper, Aslı Samat ve Sevinç Kumaş rol alıyor. Dizi yetimhanede büyüyen iki genç kızın hikayesini anlatacak.

Zalim İstanbul’da Mine Tugay ve Bahar Şahin’in ölümcül mücadelesini unutmayan izleyiciler Gülümse Kaderine dizisinde bu iki oyuncuyu yeniden bir arada izleme şansı bulacak.