Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey, her oyuncunun hayalini gerçekleştirecek!

Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey, her oyuncunun hayalini gerçekleştirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Sera Kutlubey, her bölümüyle fırtınalar yaradan Zalim İstanbul dizisindeki iyi kalpli Cemre karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Kutlubey yeni dizisi İyilik isimli dizide her oyuncunun hayalini gerçekleştirme fırsatı yakaladı.

Kanal D’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren ve aralarında Sera Kutlubey, Ozan Dolunay, Berker Güven, Bahar Şahin’in bulunduğu birçok genç ismi büyük üne kavuşturan Zalim İstanbul dizisinin her bölümü entrika doluydu. Dizide Cemre karakterini canlandıran Sera Kutlubey ise entrika çeviren kötü kalpli insanların arasında dürüstlüğüyle ayakta kalmaya çalışan bir karakterdi.

Sera Kutlubey, dizinin iyi kalpli Cemre’sini canlandırırken gösterdiği performansla herkesten alkış aldı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç oyuncu Zalim İstanbul sona erdikten sonra Hercai dizisinde rol aldı.

Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey, her oyuncunun hayalini gerçekleştirecek! 7

Bir süredir setlerden uzak olan güzel oyuncu çok yakında İyilik isimli diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Medyapım tarafından The Queen’s House isimli Güney Kore dizisinden uyarlanarak çekilen dizinin adı ilk olarak Kapımdaki Düşman olarak açıklanmıştı. Ardından İyilik olarak değiştirildi.

Zalim İstanbul’un iyi kalpli Cemre’si Sera Kutlubey ise bu kez çok farklı bir karakterle hayranlarının karşısına çıkacak. Zira genç oyuncu bu kez evli bir adamla birlikte olan fettan ve tehlikeli bir karakteri canlandıracak.

Bu hiç kuşkusuz birçok oyuncunun hayalindeki bir durum. Oyuncuların çoğunun sorunu, kendilerini ilk üne kavuşturan rolün üzerlerine yapışması ve ardından hep benzer karakterler için teklif gelmesi. Ancak İyilik dizisi Sera Kutlubey’in oyunculuktaki yeteneğini ispatlaması için büyük bir fırsat oldu. Her ne kadar hayranları onu böyle bir karakterde görmek istemese de Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki fettan Damla karakteriyle birçok oyuncunun hayalini gerçekleştirmiş olacak.