Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde Cemre’nin ölümü izleyiciyi gözyaşına boğdu!

Mahkum dizisinde Cemre’nin ölümü izleyiciyi gözyaşına boğdu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reyting savaşına girdiği ilk günden bu yana çok başarılı sonuçlar elde eden ve yerleştiği birinciliği kimseye kaptırmayan Mahkum dizisi dün akşam büyük bir kayıp yaşadı. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Cemre, öldü ve Mahkum’a veda etti. Cemre’nin ölümü, önceden bilinmesine rağmen izleyiciyi gözyaşına boğdu.

Perşembe akşamları Fox TV’de ekrana gelen ve haftalardır reytinglerdeki birinciliği kimseye kaptırmayan Mahkum dizisi dün akşam çok önemli bir karakterini kaybetti. Dizide Seray Kaya’nın canlandırdığı Cemre çok hüzünlü bir sahneyle hayatını kaybetti. Bu sahne izleyicileri göz yaşına boğdu.

Cemre’nin ölümü üzerine izleyiciler sosyal medyada birçok paylaşım yaptı. İzleyiciler paylaşımlarında Cemre’nin ölümünden ötürü duydukları üzüntüyü dile getirdi. Bir izleyici Cemre’nin hikayesinin yarım bırakılmayı hak etmediğini söyledi ve şöyle yazdı: “Diziyi izlemeyi bıraktım ama bu kız bayağı geliştirmişti oyunculuğunu. Mahkum’da da çok sivrildiğini düşünüyorum, Onur’la da kimyaları çok tutmuştu, böyle bir son hiç olmamış ya. Hikayesi bu kadar yarım bırakılmayı asla hak etmiyordu. Güzel oyuncuların harcanması canımı çok sıkıyor..”

Mahkum dizisinde Cemre'nin ölümü izleyiciyi gözyaşına boğdu! 10

Bir başka izleyici de Cemre’nin ölümü üzerine göz yaşı döktüğünü belirtti ve sosyal medyadaki paylaşımında “Kadın dizisinde ki rolünde canlandırdığın karakter ile mahkum dizisinde canlandırdığın karakter insani olarak birbirlerine o kadar zıt karakterler olmasına rağmen bize her iki karakteri de bir şekilde sevdirdin. Helal olsun ve hakikaten gözümden yaş süzülmesine neden oldu vedan…” diye yazdı.

Mahkum dizisinde Cemre'nin ölümü izleyiciyi gözyaşına boğdu! 11

İzleyiciler Cemre karakterinin diziden ayrılmasına büyük tepki de gösterdi. Bir izleyici “Diziden çıkması gerekiyorsa anlaşma vs bir şey diyemem ama o bıçak ve dosyanın ele geçmesi için Cemre’nin ölmesi mi gerekiyordu! Başka bir senaryo yazamadınız mı?” diye yazarken bir başkası da “Kazandığı ilk davasının sevincini yaşayamadan bu kızın hikayesini bitirdiniz ya hiçbir şey demiyorum ben” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Mahkum dizisinde Cemre'nin ölümü izleyiciyi gözyaşına boğdu! 12 Mahkum dizisinde Cemre'nin ölümü izleyiciyi gözyaşına boğdu! 13

Her ne kadar izleyici tepki gösterse de Seray Kaya’nın diziden ayrılığı zorunluydu. Zira setten gelen bilgiler karakterin hikayesinin bittiği için bu ayrılığın yaşandığı yönünde.