Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri’nin Netflix’de ki yayın tarihi belli oldu!..

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri’nin Netflix’de ki yayın tarihi belli oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri adlı dizinin yayın tarihi 13 Mayıs olarak açıklandı.

Çekimleri geçtiğimiz yaz yapılan 8 bölümlük dizi 13 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Netflix’de izleyici ile buluşacak. Cem Yılmaz’ın hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı projede; Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Zafer Algöz , Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da arasında bulunduğu oyuncular yer aldı…

Erşan Kuneri’nin geçtiğimiz yaz yapılan çekimlerinde sosyal medyadan paylaşılan set görüntüleri izleyicide büyük merak uyandırmıştı. Cem Yılmaz hayranları dizinin yayınlanacağı tarihi büyük bir heyecanla bekliyordu.

Cem Yılmaz’ın ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’ filmlerinde de yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri'nin Netflix'de ki yayın tarihi belli oldu!.. 8

Daha çekim aşamasındayken çok ses getiren ‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncusu Çağlar Çorumlu bir röportajında 8 bölümün her birinde farklı bir rol oynadığını anlatmıştı. Oyuncunun birbirinden farklı bu 8 karakteri de merak konusu oldu. Dizinin en sürpriz isminin Çağlar Çorumlu olacağı da böylelikle ortaya çıktı.

Dizinin oyuncusu, aynı zamanda Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı Zafer Algöz de diziyle ilgili, “Türkiye’de kimsenin kolay kolay yapmaya cesaret edemediği kaliteli bir iş oldu” açıklamasını yapmıştı.

Her bölümün sinema filmi kalitesinde çekildiğini belirten Algöz, “Çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Sekiz karakter oynuyoruz, hepimiz, adam başı. Hep aynı adamlar yok, çok farklı oyuncular var bu kez.” dedi.

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri'nin Netflix'de ki yayın tarihi belli oldu!.. 9

Erşan Kuneri’nin  aceleye getirilmeden, ince düşünülmüş, pahalı bir prodüksiyon olduğunu söyleyen Zafer Algöz açıklamalarıyla,  diziyle ilgili heyecanı da artırdı.

Netflix Türkiye’nin instagram hesabından yapılan paylaşımda, ‘Medarıiftiharımız Kuneri Film artık bizimle. Erşan Kuneri  13 Mayıs’ta sadece Netflix’te oynuyor.” denildi.