Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Hazal Kaya öz ablam gibi dediği Songül Öden’e arka çıktı!..

Oyuncu Hazal Kaya öz ablam gibi dediği Songül Öden’e arka çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Televizyon ve sinema dünyasının iki başarılı kadın oyuncusu Hazal Kaya ve Songül Öden aynı dertten muzdarip olunca açıklamalarıyla da birbirlerine destek çıktılar.

Geçtiğimiz günlerde YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan yetenekli oyuncu Songül Öden, 18 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolde yer aldığı Gümüş dizisi ile ilgili yaptığı bir itirafla gündem olmuştu.

Songül Öden, Gümüş’te oynadığı dönemde izleyicinin kendisini Kıvanç Tatlıtuğ’a yakıştırmadığını ve bunu her fırsatta dile getirdiğini söyledi.

O dönem sert eleştiriler aldığını belirten Songül Öden; “Karşımda Kıvanç ile oynuyordum dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum ‘Ya Kıvanç’ın karşısına bunu mu koymuşlar’ diyorlardı o zaman üzülüyordum yeni mezun olmuşum küçüğüm. İnsanlar da çok acımasız. Şimdi umurumda değil” şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu Hazal Kaya öz ablam gibi dediği Songül Öden'e arka çıktı!.. 7

Ünlü oyuncu Hazal Kaya da öz ablam gibidir dediği Songül Öden’e açıklamasıyla destek verdi. Hazal Kaya, kendisinin de geçmişte muzdarip olduğu bir konuda meslektaşı Songül Öden’e arka çıktı!

Yıllar önce Adını Feriha Koydum adlı dizide başrolü ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile paylaşan Hazal Kaya o dönem Ulusoy ile aralarındaki boy farkını kapatmak için çekimlerde takozun üstüne çıkmasıyla gündeme gelmişti.

Hazal Kaya, Songül Öden’in açıklamalarıyla ilgili şu yorumu yaptı; “Hepimize tuhaf yorumlar geliyor tabii. Böyle iyi aktörler ile oynadığımız için şanslı olduğumuzu söylüyorlar, bunları hepimize yapıyorlar ama artık ciddiye almıyoruz.

Songül’ün yaşadığı çok ağır bir şey, ben bile hatırlıyorum. Tabii kendisi benim öz ablam gibi olduğu için. Hepimize yapılıyor ve artık umursamıyoruz.”