Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde Fırat aykırı düzene karşı savaş başlatıyor!

Mahkum dizisinde Fırat aykırı düzene karşı savaş başlatıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında 22 Eylül Perşembe akşamı Mahkum dizisinin 26. yeni bölümü yayınlanacak. İzleyiciler ikinci sezonda hareketlenen senaryodan memnun. Reytingler her ne kadar ortalamanın altında gelmiş olsa da Mahkum dizisinin yeni bölümlerde durumu düzeltme şansı yüksek.

Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin başarılı performansları övgüler alırken, dizinin hikayesine yeni katılan oyuncular da büyük bir değişim yaşanmasına neden oldu. Gökçe Eyüboğlu’nun canlandırdığı Giryan karakteri ile Seda Türkmen’in canlandırdı Ayşe ilk dikkat çeken isimler oldular. Nazlı Bulum hikayeye Eylül karakteri ile katılırken, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Cem Söküt ve Erdal Küçükkömürcü de diziye renk katan yeni isimler oldu.

Özellikle de tecrübeli oyuncu Erdül Küçükkömürcü’nün canlandırdığı Dadaloğlu karakterinin ikinci sezonda diziye daha da hareket katması bekleniyor. Fırat ile Dadaloğlu karşılaşmasını heyecanla bekleyenler, dizinin 22 Eylül perşembe akşamı yayınlanacak 26. yeni bölümünde çok özel sahnelerle karşılaşacak. Peki neler olacak? İşte yeni bölümden yeni detaylar:

Mahkum dizisinde Fırat aykırı düzene karşı savaş başlatıyor! 7

Fırat, yaşadığı son olaydan sonra Barış’ın oluşturduğu organizasyonun tehlike boyutunu bir kez daha görür. Toplumda daha fazla etkisi artmadan bir an önce bu hasta ruhların yakalanması gerekmektedir. Bir yandan öfkesini dizginlemeye çalışırken bir yandan da ekip arkadaşlarıyla birlikte akıl yürütmeye başlar. Barışlar insanlara nasıl bir mesaj vermenin peşindedir?

Yaptığı eylemlerle Fırat’a istediği dersi verdiğine inanan Barış, öte tarafta mahkum ordusundaki karışıklıklarla ilgilenmeye başlar. Mutlak itaatin olduğu bu düzende ufak çatlaklar oluşur. Kendi iç karışıklıklarını yönetirken sıradaki eylemini tasarlamaya başlar. Hem Büge’ye hem de diğer insanlara armağan edeceği bu eylem, çok geçmeden Fırat’ın radarına takılır.

Mahkumların yukarıyla bağlantısını çözen Fırat, okları Dadaloğlu’na çevirir. Kurulan bu aykırı düzeni yıkmaya çalışırken, hastalığı ilerlemeden bu savaştan galip çıkabilecek midir?