Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde psikopat sayısı birdi, iki oldu! Talat Bulut diziye hareket getirdi!

Mahkum dizisinde psikopat sayısı birdi, iki oldu! Talat Bulut diziye hareket getirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin perşembe akşamları milyonlarca izleyiciyi ekrana kitleyen dizisi Mahkum, başarısını artırarak yoluna devam ediyor. Dizinin karakterlerlerinden biri olan Barış, psikopatlığıyla her bölümde tartışma yaratıyordu. Ancak Mahkum dizisine Barış’tan daha psikopat bir karakter geldi.

Reytinglerde zirveden inmeyen Mahkum dizisine yeni bir psikopat karakter daha eklendi. Diziye yeni katılan Talat Bulut’un canlandırdığı Sinyor karakteri Mahkum’a büyük bir hareket getirdi. Sinyor öylesine psikopat bir karakter ki, bugüne kadar yaptığı kötülüklerle izleyiciyi şaşırtan Barış’ı bile dize getirdi.

Sinyor gibi bir karakterin diziye katılımı izleyicileri büyük heyecanlandırdı. İzleyiciler, Barış’ın Sinyor karşısındaki şaşkınlığı ve süt dökmüş kediye dönüşünü şaşkınlıkla izledi. Görünüşe göre Mahkum, Sinyor karakteri sayesinde yoluna daha da güçlü bir şekilde devam edecek.

Mahkum dizisinde psikopat sayısı birdi, iki oldu! Talat Bulut diziye hareket getirdi! 7

Diziye, dün akşam yayınlanan 14. bölümünde Talat Bulut katılırken, 15 bölümde de Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya Mahkum’a veda edecek. Seray Kaya’nın veda edecek olmasına izleyiciler çok şaşırırken bu ayrılığın sebebinin Cemre karakterinin hikayedeki yerinin son bulması olarak açıklandı.

Mahkum dizisi sadece reytinglerde değil sosyal medyada da çok büyük başarı gösteriyor. Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin YouTube’da üç ay önce paylaşılan birinci bölümünün izleyici sayısı 10 milyonu geçti. İki ay önce yayınlanan ikinci bölüm de 7.7 milyon izleyiciye ulaştı. Dizinin YouTube kanalının takipçi sayısı ise 500 bini geçti.

MF Yapım imzalı dizi, Aralık ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinin uyarlaması Mahkum’un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor.