Ana sayfa Dizi Haberleri İlk Göktürk filmi için çalışmalara başlayan Aytaç Şaşmaz’a sevgilisi Cemre Baysel ne yorum yaptı?

İlk Göktürk filmi için çalışmalara başlayan Aytaç Şaşmaz’a sevgilisi Cemre Baysel ne yorum yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Söz ve ardından Hekimoğlu dizileriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz geçtiğimiz yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Baht Oyunu dizisiyle kariyerinde zirveye ulaştı.

Baht Oyunu’ndan sonra bir süre ekranlara ara veren Aytaç Şaşmaz, tercihini sinema filminden yana kullandı. Ünlü oyuncu senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde başrolde yer alıyor.

Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak filmde
Aytaç Şaşmaz ‘İstemi Yabgu’ karakterini canlandıracak.

Oyuncu film için yoğun bi rşekilde binicilik ve atıcılık dersleri alıyor. Çalışma anlarını instagram hesabından da paylaşan oyuncunun hayranları filmi şimdiden dört gözle beklemeye başladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Aytaç Şaşmaz (@aytacsasmaz)’in paylaştığı bir gönderi

 

Oyuncunun Baht Oyunu dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı görüntülere, ‘Aytaç Bey çok iyisiniz!’ yorumunu yaptı.

Yapımcılığını Alper Çağlar ve Doruk Acar’ın üstlendiği İlk Göktürk filminin başrolünde Serkan Çayoğlu ile Alman oyuncu Robert Maaser da rol alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da var. Filmin bu yıl içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

İlk Göktürk’te çalışmalar son aşamaya geldi. Oyuncular sete çıkmaya az süre kala okuma provalarına devam ediyor. Hayranları Serkan Çayoğlu ve Aytaç Şaşmaz’ın iyi bir ikili olacağını düşünüyor.