Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde senaristin öldürmediği ama ölmekten beter hale getirdiği kişinin adıdır Ömer

Kardeşlerim dizisinde senaristin öldürmediği ama ölmekten beter hale getirdiği kişinin adıdır Ömer

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin senaristleri Bilal Yiğit Koçak’ın canlandırdığı Ömer karakterinin dramına her seferinde yenilerini ekliyor… Anne ve babasını kaybeden ardından abisini de toprağa veren Ömer, kardeşlerine sarılarak hayata tutunan birisi.

Dürüstlüğü ve saflığı ile Kardeşlerim dizisinin en öne çıkan karakterlerinden birisi olan Ömer’in başına gelenler ise izleyicileri bir hayli olumsuz etkiliyor. Senaristler de heyecanı artırmak amacıyla Ömer karakterini sürekli bir belanın içine itiyor.

Otopark mafyası tarafından dayak yiyen Ömer, yine mazlum bir genç konumunda… Masumiyeti ve iyilik seven yapısıyla Kardeşlerim dizisinin senarist tarafından hırpalanan karakteri olan Ömer, izleyicilerin de yüreğini sızlatıyor.

Senariste mesaj yollayan Kardeşlerim hayranları, “Bir bölüm dayak yemezse olmaz değil mi, her bölüm mutlaka başına bir şey gelecek” diyerek senariste göndermede bulunuyor.

Senaristin Ömer’i öldürmekten bile beter ettiğini düşünen Kardeşlerim hayranları, biraz da bu şekilde dizinin hikayesiyle dalga geçerek rahatlıyor…

Kardeşlerim çok başarılı bir şekilde ilerliyor ve hikayenin heyecanı izleyicileri de iyice sardı. Dizinin 40. yeni bölümünü de heyecanla bekleyen izleyiciler, 19 Şubat Cumartesi akşamını iple çekiyor. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı ve Ömer’in dramı yine yeni bölüme olan ilgiyi artırdı.