Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisindeki büyük sorunun çözüldüğünün işareti yeni sezon fragmanında gizli!

Mahkum dizisindeki büyük sorunun çözüldüğünün işareti yeni sezon fragmanında gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güney Kore dizisi Innocent Defendant uyarlaması olarak geçen sezon ekranlara gelen Mahkum isimli dizinin senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor… Dizinin 17. bölümünden sonra senaryoya yönelik gelen büyük eleştiriler de akıllarda duruyor. Sosyal medya ortamında dizi hayranları ilk sezonun son 7 bölümüne yönelik birçok eleştiride bulundu.

Orijinal hikayenin bitmesinin ardından diziyi uzatmak adına senaristin ortaya koyduğu yeni bakış açısı, izleyicileri tatmin etmemişti. Ancak ikinci sezon öncesinde yaz döneminde ön hazırlıklar başarılı şekilde yapıldı ve Mahkum dizisinin ikinci sezonda yine izleyicileri derinden etkileyebileceğine yönelik ilk sinyaller de geldi.

Seray Kaya ve Talat Bulut’un ilk sezonda ayrılmasının ardından Mahkum dizisinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova rollerine devam edecek. Yeni sezondan paylaşılan ilk fragman hem etkileyici hem de çekim kalitesi bakımında izleyiciler için tatmin ediciydi.

Onur Tuna’nın canlandırdığı Savcı Fırat ile, Barış karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu’nun öne çıktığı fragman dizinin ikinci sezonda da gizemli ve sürükleyici bir hikaye ile gelmekte olduğunu gösteriyor.

Mahkum dizisindeki büyük sorunun çözüldüğünün işareti yeni sezon fragmanında gizli! 7

Fragmanı izleyenler hem çok etkilendiklerini hem de dizide büyük bir değişim bekledikerini ifade eden yorumlar yapıyor. Özellikle de senaryonun izleyicileri bir sonraki sahneler için meraklandırması ve ince bir hikaye kurgusu ile heyecanı ve aksiyonu hissettirmesi isteniyor.

Senarist Uğraş Güneş’in yaz dönemindeki çalışmaları Mahkum dizisinin kış sezonunda başarılı şekilde yoluna devam edip edemeyeceğinin anahtarı konumunda. Dizinin ilk bölümünün yayınlanması ile birlikte de hikayenin nasıl şekilleneceğinin ilk ipuçları gelecek.

Fox TV’nin Mahkum dizisinin ikinci sezon fragmanını yayınlamasının bir başka anlamı ise, Eylül ayı içinde dizinin yeniden izleyicisi ile buluşacağını gösteriyor.

Büyük bir heyecan ile Mahkum dizisini bekleyen dizi hayranları, ikinci sezonda dizinin çok daha iyi olacağı fikrinde birleşti.