Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinden sürpriz şekilde ayrılan Seray Kaya’nın yeni projesi belli oldu!

Mahkum dizisinden sürpriz şekilde ayrılan Seray Kaya’nın yeni projesi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum dizisinde Cemre karakterine hayat veren oyuncu Seray Kaya geçtiğimiz haftalarda hikayede rolünü bitmesi üzerine yaşamını yitirerek diziye veda etmişti. Güzel oyuncunun hangi projeyle ekrana geleceği merak ediliyordu.

Mahkum’un başrol oyuncularından Seray Kaya’nın reyting rekortmeni diziden sonra yeni projesi belli oldu. Mahkum dizisinden ayrılacağı ortaya çıkar çıkmaz birçok farklı proje için yapım şirketlerinden teklif alan başarılı ismin Atv ekranlarında yayınlanacak, sezonun yeni yapımlarından “Bir Küçük Günışığı” dizisi için önceki gün imza attığı öğrenildi.

Seray Kaya’nın başrolde oynayacağı “Bir Küçük Günışığı” dizisinin yapımcılığını NGM Medya üstlenirken, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturacak. Etkileyici bir kadın draması olacağı konuşulan dizinin senaryosunu ise Özgür Evren Heptürk yazıyor.

Mahkum dizisinden sürpriz şekilde ayrılan Seray Kaya’nın yeni projesi belli oldu! 7

Fox TV’nin unutulmaz yapımları arasına giren Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin rolüyle dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medya gündeminden o günlerde hiç düşmeyen Seray Kaya, performansıyla büyük çıkış yakaladı. Başarılı oyuncu Kadın dizisinin ardından Kuruluş Osman dizisinde de rol aldı. İzleyiciye güzel bir sürpriz yaparak bu kez dönem işiyle ekrana gelen oyuncu başrollerin ağır bastığı bu dizinin ardından Mahkum dizisinde de beğeni toplayan, iyi bir performans gösterdi.

Hali hazırda cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim dizisine imza atan NGM Medya, Sefirin Kızı dizisiyle adını duyurmuştu. Ardından Kardeşlerim ve Kaderimin Oyunu dizileriyle dikkat çeken yapım şirketi, Hayaller ve Hayatlar isimli dijital diziyi de çekti.

Etkili bir kadın hikayesi üzerine kurgulanan Atv’nin yeni projesi için henüz diğer rollerde oynayacak isimler belli değil ve oyuncu seçimleri devam ediyor. Hazırlıkların ve okuma provalarının bitmesinin ardından temmuz ayında sete çıkması beklenen dizinin, eylül sezonunda ekrana geleceği konuşuluyor.