Ana sayfa Sosyal Medya Hilmi Cem İntepe, doğum günü paylaşımıyla sosyal medyayı ateşe verdi!

Hilmi Cem İntepe, doğum günü paylaşımıyla sosyal medyayı ateşe verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Survivor yarışmasında büyük üne kavuştuktan sonra dizilerin aranılan isimlerinden biri olan Hilmi Cem İntepe, geçen süreçte oyunculuk konusunda da kendisini bir hayli geliştirdi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı  ‘Yavuz’ karakteri ile dizilere adım atan Hilmi Cem İntepe sonrasında üst üste pek çok projede boy gösterdi.

Çalıkuşu dizisinde’ Yusuf’, Bodrum Masalı’nda ‘Kelebek’ ve Tük Yürek’te de ‘Yiğit’ karakterlerine hayat veren Hilmi Cem İntepe, 19 Mayıs’ta 31 yaşına bastı.

Yeni yaşını sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla kutlayan oyuncu, ‘Yeni yaşımı karşılıyorumm’ notunu düştüğü paylaşımında kaslı fiziğini de gözler önüne serdi.

Hilmi Cem İntepe, doğum günü paylaşımıyla sosyal medyayı ateşe verdi! 8

Oyuncunun hayranları da yorumlarıyla yeni yaşını kutladılar. Hilmi Cem İntepe televizyon ekranlarına en son,  Maria ile Mustafa isimli diziyle geldi.

Dizide Jessica May ile başrolü paylaşan oyuncu aynı zamanda bu diziyle birlikte oyunculuk konusunda kendisini ne kadar çok geliştirdiğini, farklı duyguları izleyicilere yansıtmayı başardığı sahnelerle sergiledi.

Hilmi Cem İntepe, doğum günü paylaşımıyla sosyal medyayı ateşe verdi! 9
17 yaşında Latin danslarına ilgi duyan Hilmi Cem İntepe birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasındaki dans gösterisiyle çıktı.

Ünlü oyuncu, 2013’te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra Survivor All Star’a da katıldı.