Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek’in paylaşımına Metin Hara’dan yanıt

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek’in paylaşımına Metin Hara’dan yanıt

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’de 4. sezonuyla ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Züleyha’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan Hilal Altınbilek performansıyla beğeni topluyor.

Karagül isimli dizide canlandırdığı ‘Özlem’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanınan Hilal Altınbilek, esas çıkışını Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yaptı.

Instagram hesabında dizinin yönetmeni ile fotoğrafını paylaşan Hilal Altınbilek paylaşımına;”10 senedir birlikte çalıştığım çok kıymetli canım yönetmenim Murat Saraçoğlu” yazdı. Oyuncunun paylaşımına bir süredir aşk yaşadığı Metin Hara, kalp emojisiyle yorum yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in paylaşımına Metin Hara'dan yanıt 8

Acıklı bir hikaye olarak başlayan Züleyha’nın Çukurova’nın hanım ağası olmasına doğru giden yolculukta 4. sezon devam ediyor. İlk 3 sezonda çok iyi performans sergileyerek birçok kez birincilik elde eden dizinin çekimleri Adana’da gerçekleştiriliyor.

Oyuncu, dizide’ Haminne’ karakterini canlandıran usta oyuncu Serpil Tamur ile birlikte de bir fotoğraf paylaştı. Hilal Altınbilek paylaşımına, ‘Kraliçemle’ notunu düştü.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in paylaşımına Metin Hara'dan yanıt 9

4 yıldır evinden uzakta olan ve sette de çok yoğun şekilde çalışan Hilal Altınbilek, eğer yeni bir karar alınmaz ise sezon sonunda dizinin final yapması ile birlikte dinlenmeye çekilecek. Uzun süredir çalışan ve setlerde çok yorulduğu da bilinen oyuncuya yapımcılardan teklifler gelmeye başladı ve bu tekliflerin de çok artması bekleniyor.

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisine başlayan 5 başrol isminden birisiydi ve tüm hikaye boyunca da dizide ayrılmayarak güçlü bir duruş sergiledi. Oyuncunun hayranları da hem performansından hem de hikayeye sahip çıkmasından oldukça memnun.