Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin başarısının altında Sen Çal Kapımı ve Mucize Doktor etkisi!

Mahkum dizisinin başarısının altında Sen Çal Kapımı ve Mucize Doktor etkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli Fox TV dizisi geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı ve büyük başarı kazandı. İlk iki bölüm aynı hafta içinde yayınlanınca yeni bir uygulama yapan Fox TV, stratejisinin karşılığını da iyi reytinglerle aldı.

Mahkum dizisinin perşembe akşamları diğer dizilerin reytinglerinde de önemli bir değişim yaşattığını gördük. Dizinin beğenilmesi ve izleyicilerin de kısa sürede hikayeyi sahiplenmesi ile birlikte Mahkum, uzun bir yolculuğa başlamış oldu.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Seray Kaya’nın başrollerinde yer aldığı Mahkum dizisinin bu kadar kısa sürede izleyicileri etkilemesinin altında Mucize Doktor ve Sen Çal Kapımı dizileri ile elde edilen tecrübeler yatıyor.

MF Yapım firmasının kurucusu ve sahibi olan Faruk Bayhan’ın kızı Asena Bülbüloğlu, 2003 yılından bu yana proje koordinatörü ve yapımcı olarak çeşitli projelerde bulundu.

Mahkum dizisinin başarısının altında Sen Çal Kapımı ve Mucize Doktor etkisi! 7

2012 yılında kurulan MF Yapım, 2013 yılından itibaren dizi sektöründe dikkat çeken yapımlara imzasını attı. Bir Aşk Hikayesi, Zeytin Tepesi, Günahkar, Baba Candır, Seviyor Sevmiyor, Gülümse Yeter, İlişki Durumu Karışık, İlişki Durumu Evli, Anne, Kalp Atışı, Seven ne Yapmaz, Kadın, Tehlikeli Karım, Bir Litre Gözyaşı, Bir Umut Yeter, Aşk Ağlatır, Mucize Doktor, Öğretmen, Sen Çal Kapımı, Çocukluk, Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum…

Görüldüğü üzere 22 dizi ile sektörde çok özel bir konumda bulunan MF Yapım, elde ettiği tecrübelerle dizi hayranlarını bugüne kadar ekrana çeken projeleri ortaya koydu…

Asena Bülbüloğlu da son dönemde Sen Çal Kapımı ve Mucize Doktor dizilerindeki başarısı ile gündeme geldi. Şimdi aynı başarıyı Mahkum dizisinde sürdüren Asena Bülbüloğlu, 2007 yılından bu yana dizi sektöründe bulunuyor.

Çeşitli dizilerin uygulayıcı yapımcısı veya direkt yapımcısı olarak öne çıkan Asena Bülbüloğlu, 2012 yılından bu yana da yapımcı kimliği ile önemli dizileri ortaya çıkartıyor.

Mucize Doktor, Sen Çal Kapımı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri de Asena Bülbüloğlu’nun imzasını taşıyor. Şimdi ise bu tecrübe birikimini Mahkum dizisinde görüyoruz.

Mahkum dizisinin bu kadar başarılı olmasında yılların tecrübesinin bu yapımda uygulanmasının sonuçlarını izlemektesiniz.