Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı, Kardeşlerim ve Kaderimin Oyunu dizisinin arka plandaki gizli gücü!

Sefirin Kızı, Kardeşlerim ve Kaderimin Oyunu dizisinin arka plandaki gizli gücü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda öne çıkan dram yapımları arasında Kardeşlerim isimli dizi bir hayli başarı kazandı… Genç oyuncular ile tecrübeli isimlerin bir araya geldiği dizinin hikayesi kadar, oyuncuların performansları ve karakterlerin ilgi çekici olması da başarıda önemli bir rol oynuyor.

Kardeşlerim dizisinin yapımcısı olan NGM Media ilk olarak Sefirin Kızı isimli Star TV dizisiyle ismini duyurdu. Ardından da Kardeşlerim isimli dizi geldi… Hem Sefirin Kızı hem de Kardeşlerim dizilerinden elde edilen tecrübe son olarak Kaderimin Oyunu isimli yapım ile bir kez daha başarıyı getirdi.

3 önemli dizinin arka planındaki gizli güç ise, NGM Media’nın Yönetim Kurulu Başkanı olan Nazlı Heptürk olarak gözüküyor… İstanbul Üniversitesi Radyo TV Yayımcılığı Bölümü’nü bitiren Nazlı Heptürk, ardından TRT İstanbul Radyo’sunda meslek yaşamına başladı.

Sefirin Kızı, Kardeşlerim ve Kaderimin Oyunu dizisinin arka plandaki gizli gücü! 7

BBC Radyo Foreks’te meslek yaşamını sürdüren Nazlı Heptürk, sonrasında ise televizyon sektörüne geçiş yaptı. Yardımcı yönetmen, ardından yönetmen ve uygulayıcı yapımcı olan Heptürk, koordinatörlük ve yapımcılık yollarında adım adım ilerledi.

Sektörde 20 yıllık tecrübesi olan Nazlı Heptürk’ün yönetimindeki NGM Media’nın 3 önemli diziye imza atması önemli bir başarı olarak dikkatleri çekiyor.

Columbia Pictures gibi yapım şirketleri ile Türkiye’de uyarlama projeleri üzerinde çalışmalar da yapan Nazlı Heptürk, son dönemde izleyicilerin beğeniyle takip ettiği dizilerin de başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.