Ana sayfa Sosyal Medya Melike İpek Yalova setlere geri dönecek ama yaz dizisi değil!

Melike İpek Yalova setlere geri dönecek ama yaz dizisi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz Melike İpek Yalova uzun süren projelerde bulunması ve başarılı işlere adını yazdırması ile biliniyor.

Muhşetem Yüzyıl dizisinde Prenses İsabella karakteri ile dizi dünyasına adımını atan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise 2012 ile 2015 yılları arasında yayınlanan Karadayı dizisindeki Ayten karakteri ile gerçekleştirdi.

Hayat Şarkısı, İnsanlık Suçu gibi dizilerde deneyimler kazanan oyuncu, ayrıca Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan karakteriyle de çok konuşulan bir isim haline geldi. En son 2021 – 2022 sezonunda Mahkum dizisinde Büge karakteriyle izlediğimiz oyuncu, bir süredir ekranlardan uzaktaydı.

Melike İpek Yalova yeniden setlere dönmek arzusunda ve kendisine gelen projeleri değerlendiriyor. Yakın bir zamanda bir proje için anlaşma sağlaması beklenen oyuncu, bunun bir yaz dizisi olmayacağını, kış sezonu için sete çıkacağını söyledi.

Ay Yapım’ın düzenlediği uluslararası gecede oyuncu meslektaşları ile bir araya gelen Melike İpek Yalova, yaz günlerinde bir süre tatil yapacağını da belirterek, şunları söyledi:

“İnşallah önümüzdeki günlerde proje netleşecek. Yazın proje yok. Yaz dizisi okumadım, biraz dinleneceğim.”

Karadayı ve Bir Zamanlar Çukurova gibi uzun süren başarılı projelerde yer alarak kendisine güçlü bir kariyer oluşturan Melike İpek Yalova’nın ekranda yeni dönemde nasıl bir projeyle geri döneceğini hayranları da merak ediyor.