Ana sayfa Dizi Analiz Kaderimin Oyunu dizisinde Nergis’in kararı herkesin merakı oldu!

Kaderimin Oyunu dizisinde Nergis’in kararı herkesin merakı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni sezonda senaryosuyla merak uyandıran dizisi Kaderimin Oyunu cuma akşamları yayınlanıyor. Dizide, tecrübeli isimlerin ve yeni isimlerin iyi bir uyum yakaladıkları görülüyor.

Gerilim ile başlayan dizi entrikalarla devam ediyor. Cemal karakterini canlandıran Akın Akınözü parladığı dizi Hercai’ deki karakteri Miran’ dan izler taşıyarak bu karakteri canlandırıyor. Bazı izleyicilere göre ise, Miran’ ın etkisinden çıkamayanlar böyle düşünüyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde Nergis'in kararı herkesin merakı oldu! 1

Cemal’in kızı Nergis karakterini canlandıran Iraz Akçam ön planda olduğu ilk dizi olmasına rağmen başarılı bir performans sergiliyor. 14 yaşındaki oyuncu duygularını karşı tarafa çok iyi aktarıyor.

Babasını çok seven fakat küçük yaşlarda onu terk etmesi nedeniyle güvensizlik yaşayan Nergis, babasını başka çocuğun babası olarak karşısında görüyor. Cemal’in onu terk edip gitmesinin ardından babasının kendine yeni bir aile kurması, bu ailede bir başka çocuğun olduğunu görmek Nergis’e karmaşık duygular hissettiriyor.

Geçen bölümde babasının oğlu yüzünden Nergis’e kızması ve yeni bölüm fragmanın da etkileyici konuşmasıyla kızına söylediği sözler şaşırttı. Cemal, “Ben Helin istediği için burada kalmadım, ben senin için kaldım. Sizden bir daha ayrılmaya katlanamadığım için kaldım” cümlesiyle kendisini affettirmek istemesi acaba Nergis’in onu affetmesini sağlayacak mı? Baba ile kız arasında bu soru kafaları karıştırıyor. Detaylar yeni bölümde ortaya çıkacak.

Nergis’in yüz ifadesinin arada kaldığını hissettiriyor. Tabii ki neler olacağını Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde öğrenebileceğiz.

Nergis konusunda bazı izleyiciler sert görüşlere sahip ve babasını affetmesini istemiyor.

Bir izleyicinin yorumunda şu ifadeyi kullandı: “Ben Asiye’den çok Nergis’in, Cemal’i affetmesini istemiyorum, umarım Mahir’i babası olarak kabul eder.”

İzleyicilerin ortak düşüncesi Nergis’in babasını affetmemesi yönünde. Kaderimin Oyunu dizisinin 4. bölümünün yayınlanacağı tarih olan 24 Aralık Cuma akşamı Nergis’in kararı heyecanla bekleniyor.

Nergis babası Cemal’i affedecek mi?