Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV üst üste 3 diziyi arka arkaya başlatarak bomba gibi bir çıkış yapacak!

Fox TV üst üste 3 diziyi arka arkaya başlatarak bomba gibi bir çıkış yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV’de Yasak Elma ve Mahkum isimli dizilerin iyi gidişatına karşılık, birçok dizi de kısa sürede ekran ömrünü tamamladı. Bu sezonun başında 12 dizi planlayarak yola çıkan Fox TV’nin üst üste kötü reytingler nedeniyle dizilerine veda ettiğini izledik.

Aşk Mantık İntikam geçtiğimiz Haziran aynıda başlayan ve çok başarılı olan bir diziydi ve 22 Nisan’daki 42. bölümü ile birlikte final yapacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de kanalın iddialı çıkaş yapan projesiydi ama bir zaman sonra hikayenin heyecanı azalınca reytingler de düştü. Yurt dışı satışları nedeniyle bu dizinin de sezon sonuna kadar devam etmesine karar verildi.

Yasak Elma ve Mahkum dizisi dışında elinde güçlü bir dizisi bulunmayan Fox TV, üst üste 3 yeni diziyi izleyicilerin beğenisine sunacak. Kusursuz Kiracı dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor ve izleyicileri şaşırtacak bir yapım geliyor.

Fox TV üst üste 3 diziyi arka arkaya başlatarak bomba gibi bir çıkış yapacak! 73

Kusursuz Kiracı dizisi ilginç olayların yaşandığı bir apartmanda geçecek. İki başrol oyuncusu ise internet gazetesinde muhabir olarak çalışan Mona ile Yakup karakterlerini canlandıracak.

Fox TV’nin yakın zaman içinde yayınlayacağı bir diğer dizisinin de İyilik olduğu ortaya çıktı. Kapımdaki Düşman ismi ile ilk kez bahsedilen dizinin adı değiştirildi ve ilk fragmanı da paylaşıldı. İyilik dizisinde İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ile Perihan Savaş başrolleri paylaşıyor. Yine bir dram hikayesi izleyeceğiniz dizinin çok yakında ekranda izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Fox TV üst üste 3 diziyi arka arkaya başlatarak bomba gibi bir çıkış yapacak! 74

Fox TV’nin yakın zaman içinde izleyicilerine yapacağı 3. dizi sürprizi ise isme Masum ve Güzel olarak bilinen proje oldu. Avşar Film ile anlaşan kanal yönetimi, dizinin ismini Gülümse Kaderine olarak değiştirdi.

Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, , Erkan Meriç, Mine Tugay, Ahu Sungur, Nazan Diper, Aslı Samat ve Sevinç Kumaş gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerine de başlandı.

Fox TV üst üste 3 diziyi arka arkaya başlatarak bomba gibi bir çıkış yapacak! 75

Fox TV yakın bir zaman içinde izleyicilerin karşısına 3 yeni diziyle çıkacak. Kusursuz Kiracı, İyilik ve Gülümse Kaderine isimli yapımların izleyicilerden nasıl dönüşler alacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.