Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum’dan başka Hayal Köseoğlu’ndan yeni proje! Seray Kaya’dan dijitale yeşil ışık!

Mahkum’dan başka Hayal Köseoğlu’ndan yeni proje! Seray Kaya’dan dijitale yeşil ışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alan Seray Kaya ile Hayal Köseoğlu ikilisi, arkadaşlarını da yanlarına alarak set dışında bir araya geldi. İki ünlü ismin arkadaş gruplarının da tanıştığı akşam yemeği kameralar tarafından da görüntülendi.

Hayal Köseoğlu ve Seray Kaya ikilisine son dönemde birçok genç oyuncunun dizi yerine tiyatroyu tercih etmesi soruldu. Birçok oyuncunun reyting kaygısı nedeniyle televizyon dizileri yerine tiyatroda yer almayı tercih ettiği konusunda bir önyargı bulunuyor.

Ancak hem Seray Kaya hem de Hayal Köseoğlu, tiyatronun reyting kaygısı ile yapılacak bir şey olmadığının altını çizdi… Seray Kaya, “Ben öyle düşünmüyorum. Tiyatro bir aşk, oyuncu için bir aşk. Reyting kaygısı ile ya da iş tutmuyor düşüncesiyle yönenilen bir şey değil. Her oyuncunun vakit bulduğunda yapmak istediği bir şey. Ben öyle bakıyorum, öyle bir durum değildir bence” diye konuştu.

Mahkum'dan başka Hayal Köseoğlu'ndan yeni proje! Seray Kaya'dan dijitale yeşil ışık! 7

Hayal Köseoğlu da arkadaşının görüşlerini destekleyen ifadeler kullandı. Tiyatronun bir aşk olduğunun altını çizen Hayal Köseoğlu, şöyle konuştu: “Bence de tiyatro bir aşk. Kesinlikle reyting kaygısı ile bağımsız bir şey. Tiyatro ayrı, sinema ayrı, dizi ayrı bence..”

Dijital projelerde yer almayı da çok isteyeceğini belirten Seray Kaya, çalışma şartlarının daha iyi olmasının her oyuncunun tercih edeceği bir konu olduğuna değindi. Netflix, Disney Plus gibi platformların dünya çapındaki etkisini de hesaba katarak konuşan Seray Kaya, “Dijital artık dünyanın en çok bahsedilen, en kıymet verilen bir noktada. Dijitalde yer almayı kendi adıma isterim” diye konuştu.

Hayal Köseoğlu da dijital bir projeye başlayacağını belirterek, “Mart ayında görüşürüz” diyerek hayranlarına güzel bir haber verdi. Oyuncu, Mart sonunda çekimlerin başlayacağını ve belgesel kıvamında bir proje olacağını sözlerine ekledi.