Ana sayfa Sosyal Medya Partner pozuna yapılan yorum Seray Kaya’yı utandırdı! Onur Tuna imasına kaçamak yanıt!

Partner pozuna yapılan yorum Seray Kaya’yı utandırdı! Onur Tuna imasına kaçamak yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisinin başrolünde yer alan iki kadın oyuncu performansları ile göz doldurmaya devam ediyor. Hayal Köseoğlu ve Seray Kaya ikilisi, çok iddialı çıkış yapan ve başarılı şekilde de ilerleyen dizinin iki önemli karakterine hayat veriyor.

1991 yılında dünyaya gelen Seray Kaya, Kadın isimli dizideki Şirin karakteri ile popüler oldu. Mahkum dizisinde Cemre olarak izlemekte olduğumuz oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarını mest ediyor… Sasha karakteri ile izlediğimiz Hayal Köseoğlu ise 1992 yılında dünyaya geldi ve iki genç oyuncu da akran olmalarının da katkısıyla çok iyi anlaşıyor, iyi bir dostluk kurdu.

Partner pozuna yapılan yorum Seray Kaya'yı utandırdı! Onur Tuna imasına kaçamak yanıt! 9

Arkadaşları ile yemekte buluşan ikili, kameralara görüntü verdi ve açıklamalar yaptı. Seray Kaya, dostları ile buluştuklarını ve keyifli bir akşam geçirdiklerini söyledi. Set dışında Hayal Köseoğlu ile buluşmanın da çok güzel olduğunu ifade eden Seray Kaya, arkadaşı ile sette çok az karşılaştıklarını ifade etti.

Seray Kaya, “Çok seviyoruz, çok görmek istiyoruz birbirimizi. O dostları ile ben dostlarım ile bir arada akşam yemeği yiyoruz” dedi. Bir dergiye poz veren Seray Kaya, Onur Tuna ile birlikte güzel bir çekim yaptıklarını ifade etti.

Partner pozuna yapılan yorum Seray Kaya'yı utandırdı! Onur Tuna imasına kaçamak yanıt! 10

Seray Kaya, “Beğenilmiş olması bizi çok mutlu etti. Çok güzel bir çekim gerçekleştirdik, çok güzel bir emek var. O yüzden çok mutluyuz. İşimizin bir parçasıydı. Güzel oldu” diye konuştu.

Sosyal medyada dizi hayranlarının “Keşke gerçekten birlikte olsalar” diye yaptıkları yorumlar sorulunca Seray Kaya, biraz utangaç bir hal takındı.

Partner pozuna yapılan yorum Seray Kaya'yı utandırdı! Onur Tuna imasına kaçamak yanıt! 11

Oyuncu, “Sanki bizi daha çok yakıştırdıklarını düşünüyorum” diyerek Hayal Köseoğlu’nu işaret ederek, Onur Tuna konusunu kapatmaya çalıştı. Bu yorumlara teşekkür eden Seray Kaya, bir polemik yaşanmasına fırsat vermeden konuyu kapattı.