Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahkum’un yükselen yıldızı İsmail Hacıoğlu yeni projesinde gönülleri yakacak!

Mahkum’un yükselen yıldızı İsmail Hacıoğlu yeni projesinde gönülleri yakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta iki bölümü yayınlanan Mahkum isimli dizinin çok başarılı reytingler elde etmesi Fox TV adına çok iyi bir çıkış oldu. Bu başarının mimarlarından birisi de Savaş ve Barış isimli iki zıt karakteri canlandıran İsmail Hacıoğlu… Onur Tuna ile birlikte başrolde yer alan İsmail Hacıoğlu, ayrıca Kesişme İyi ki Varsın Eren isimli sinema filminde de başrolde yer alıyor.

Filmin afişi yayınlandı ve büyük ilgi gördü. 1 Ocak 2022 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde dünyaya gelen Eren Bülbül, 11 Ağustos 2017’de PKK ile askerlerin arasındaki çatışma sırasında şehit olmuştu. Tüm Türkiye’ye gözyaşı döktüren Eren Bülbül’ün hikayesi sinema filmi oldu.

Kesişme İyi ki Varsın isimli sinema filminin başrolünde de İsmail Hacıoğlu’nu izleyeceksiniz. Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik karakterine hayat veren ünlü oyuncu, şehit askerin ardından bir kez daha gözyaşı döktürecek.

Mahkum'un yükselen yıldızı İsmail Hacıoğlu yeni projesinde gönülleri yakacak! 7

Eren Bülbül’ün doğum gününde, 1 Ocak 2022’de beyaz perdeye taşınacak olan film, Türkiye’de 350 sinema salonunda, yurt dışında ise Almanya, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka’da aynı anda vizyona girecek.

Trabzon Maçka’da teröristlerle, kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi gönülleri yakacak bir proje olarak öne çıkıyor.