Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisiyle ödül keyfi yaşadı!

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisiyle ödül keyfi yaşadı!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları atv’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisinin genç oyuncuları bir ödül töreninden diğerine koşuyor… Son dönemde Ömer karakterini canlandıran Bilal Yiğit Koçak, İzmir’de ödül alırken, İstanbul’da ise Onur Seyit Yaran büyük gurur yaşadı.

Dizide Doruk olarak özlediğimiz Onur Seyit Yaran, Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun ile çok iyi bir partner olmanın mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu, GQ Dergisi’nin ödül töreninde de büyük bir mutluluk içindeydi.

Yakışıklı oyuncu Onur Seyit Yaran GQ Dergisi tarafından düzenlenen yılın başarılı isimlerinin belirlediği gecede Yılın Yükselen Yıldızı ödülünü aldı. Bu ödülü hak ettiğini hayranlarının da dile getirdiği oyuncu, her geçen hafta sosyal medyayı daha da çok etkisi altına alıyor.

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisiyle ödül keyfi yaşadı! 7

Doruk ve Asiye’nin aşkı dizide büyüdükçe bu iki karakteri canlandıran oyunculara olan ilgi de katlanarak artıyor.

Ödülünü bizzat alan oyuncu heyecanını sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarla ortaya koydu. Oyuncu, “Bu güzel gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diyerek paylaşımda bulundu.

Hayranları ise yaptıkları yorumlarda bu ödülü hak ettiğini ve ekranda çok başarılı işlere imzasını attığını belirten, övgü dolu yorumlarda bulundu.