Ana sayfa Dizi Haberleri Mahşerin dört atlısı gibiler! Darmaduman dizi reyting duvarını yıkmaya geliyor!

Mahşerin dört atlısı gibiler! Darmaduman dizi reyting duvarını yıkmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Darmaduman isimli Fox TV dizisinin ilk bölümü 27 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında yayınlanacak. Dizinin hikayesi daha önce büyük beğeni toplayan Beverly Hills isimli Amerikan dizisinden uyarlandı. Bir gençlik yapımı olarak öne çıkan dizide dört önemli genç oyuncu bulunuyor.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora, hayranlarını mest edecek performanslarla geliyor. Dört oyuncu da son yıllarda çok popüler projelerde yer alarak öne çıktı ve sosyal medyada da büyük kitleleri harekete geçirebilecek niteliklere sahip.

İşte bu nedenle de perşembe rekabetinde Fox TV, Darmaduman dizisine çok güveniyor. Özellikle de Mahkum dizisinin ikinci sezonda çok farklılaşmasına ve geliştirilmesine rağmen tutmaması, Fox TV’ye büyük sıkıntı çıkardı. Reytinglerde perşembe akşamları rakip kanalların gerisine düşen Fox TV için Darmaduman dizisinin anlamı, reytingleri darmaduman etmesi olarak tarif edilebilir.

Mahşerin dört atlısı gibiler! Darmaduman dizi reyting duvarını yıkmaya geliyor! 8

Mahşerin dört atlısı gibi, reyting duvarını yıkmaya doğru ilerleyen Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ile Aslıhan Malbolar, diziye olan inançlarından bahsetti.

Çok heyecanlı olduklarını anlatan Hafsanur Sancaktutan, “Heyecan dorukta şu anda. Biz çekiyoruz, artık izlemesi ve değerini vermesi seyircilerde, işimizi onlara emanet ediyoruz” dedi.

Mert Yazıcıoğlu, “Çok çalışıyoruz inşallah çok güzel şeyler izleteceğiz” dedi.

Mahşerin dört atlısı gibiler! Darmaduman dizi reyting duvarını yıkmaya geliyor! 9

Aslıhan Malbora ise hem konunun hem de ekibin çok güzel olduğunu belirtti. Oyuncu, “Biz çok heyecanlıyız, heyecanımızı sizinle paylaşmayı çok isteriz. Bizi yalnız bırakmamanız dileği ile” diye konuştu.

Aytaç Şaşmaz da izleyicilerden Darmaduman dizisine ilgi göstermelerini beklediklerini söyledi.

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri bir yolculuk izleyicileri bekliyor. Dizinin hikayesinde, yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerini göreceksiniz.

Perşembe akşamları dizinin Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Aldatmak isimli üç önemli rakibinin olacağını ve reytinglerde iyi sonuçlar almanın da çok zor olduğunu söylemek gerekiyor.

Mahkum dizisi perşembe rekabetinde geriye düştüğü için finale giderken, Darmaduman ise, Fox TV’nin reyting duvarını yıkıp, üst sıralara çıkma hedefiyle yolculuğa başlıyor.