Ana sayfa Dizi Haberleri Makyözken oyuncu olan Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, ilk ödülünü aldı…

Makyözken oyuncu olan Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, ilk ödülünü aldı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisindeki Şirin karakteriyle dikkat çeken genç oyuncu Seray Kaya, başarılı performansıyla ilk ödülünü almayı da başardı.

Dizilerin ‘kötü kadın’ modeline farklı bir yorum getiren, her bölümde izleyiciyi delirten Seray Kaya, dizilerin unutulmaz karakterleri arasına şimdiden giren Şirin ile ekranda harikalar yaratıyor.

Her ne kadar karakteri sevmesek de oyunculuğuyla övgü toplayan Kaya, ilk ödülünü Şehit Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden aldı.  Kaya, ‘Yılın En İyi Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde sahneye çıkan ve herkese teşekkür eden Kaya, heyecanını sosyal medyadan ödülüyle verdiği fotoğrafla takipçileriyle de paylaştı.

Makyözken oyuncu olan ve rolünün hakkını vererek dikkatleri çeken oyuncu, heyecanını şu sözlerle özetledi:

Makyözken oyuncu olan Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, ilk ödülünü aldı... 8

“Mutlu bir kız… ✨??‍♀
Heyecanımdan teşekkür edemediğim ama konuşmam sırasında gözlerinden güç aldığım ve bu projede bana sonsuz inanan yapımcım Fatih Aksoy’a teşekkür ederim. Şirin karakteriyle gelen bu ödülün benim dışımdaki mimarları; beni her defasında yüreklendiren ve özgür kılan süpervizör’ümüz @merveegirgin ‘e yönetmenlerimiz @nadimguc Ve @eceerdek ‘e teşekkürü borç bilirim. Siz olmasaydınız Şirin olmazdı. ??✨
En çokta bana bu yolculuğumda desteğini esirgemeyen, gücümü aldığım aileme, her kararımın arkasında olan, varlığıyla mutlu olduğum menajerim Sibel Akın’a çok çok teşekkür ediyorum.
Ve son olarak teşekkürler Şirin. ?

Bugün oyunculuk hayatımda ilk ödülümü aldım. Hayal ettiğimden de güzel bir duyguymuş. Beni bu ödüle layık gören ‘’ŞEHİT ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’’ ne çok teşekkür ederim. Umarım orada okumakta olan kardeşlerime ışık tutabilmişimdir.
Sürç-i lisan ettiysem affola…”

İşte Seray Kaya’nın instagram sayfasında paylaştığı ödül aldığı o anlar:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mutlu bir kız… ✨??‍♀ Heyecanımdan teşekkür edemediğim ama konuşmam sırasında gözlerinden güç aldığım ve bu projede bana sonsuz inanan yapımcım Fatih Aksoy’a teşekkür ederim. Şirin karakteriyle gelen bu ödülün benim dışımdaki mimarları; beni her defasında yüreklendiren ve özgür kılan süpervizör’ümüz @merveegirgin ‘e yönetmenlerimiz @nadimguc Ve @eceerdek ‘e teşekkürü borç bilirim. Siz olmasaydınız Şirin olmazdı. ??✨ En çokta bana bu yolculuğumda desteğini esirgemeyen, gücümü aldığım aileme, her kararımın arkasında olan, varlığıyla mutlu olduğum menajerim Sibel Akın’a çok çok teşekkür ediyorum. Ve son olarak teşekkürler Şirin. ?

Seray Kaya (@seraykaya)’in paylaştığı bir gönderi ()

MAKYÖZLÜKTEN OYUNCULUĞA…SERAY KAYA KİMDİR?

Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Bahar karakterinin kardeşi Şirin rolü ile karşımıza çıkan Seray Kaya, aslında daha önce de pek çok dizide rol aldı. Ancak “Kadın”ın daha ilk bölümünde gizemli tavırları ile izleyicinin hemen ilgisini çekti.

Makyözken oyuncu olan Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, ilk ödülünü aldı... 9
Seray Kaya “Kadın” da, doğduğundan beri sorunlu bir çocuk ve genç kız olan, liseyi bitirdiği ilk sene ise son birkaç senedir yaşadığı psikolojik zorluklar nedeniyle üniversiteye girmeyi başaramayan Şirin karakterine hayat veriyor.

Güzel Sanatlar’ın resim bölümüne girmek isteyen Şirin insanlardan kaçan, sosyalleşmekten korkan, yaptıklarının insanlara vereceği zararı düşünmeyen, bencil ve kötü niyetli bir insan.

Peki Gerçek hayatta Seray Kaya kim? Daha önce hangi dizilerle karşımıza çıktı? Gelin göz atalım!..

Seray Kaya 4 Şubat 1991 yılında İstanbul’da doğdu. 26 yaşındaki güzel oyuncu okuluna devam ederken aynı zamanda çalışmaya başladı. Bir güzellik merkezinde çalışan Seray Kaya hem okul hem de iş hayatını bir süre birlikte yürüttü. Güzellik merkezinde uzun süre makyözlük yapan Seray Kaya sonra oyunculuk mesleğine adım attı.

1.65 cm boyunda 53 kilo olan güzel oyuncu kova burcu. Oyunculuk  eğitimini Sadri Alışık Kültür Akademisi’nde tamamlayan oyuncunun ekran kariyeri ilk olarak “Huzur Sokağı” dizisi ile başladı. Ailesi tarafından da oyunculuk konusuna çok destek gören Seray Kaya, Rengarenk, Evli ve Öfkeli, Kocamın Ailesi ve son alarak da Gülümse Yeter dizilerinde rol aldı.Oyunculuk dışında ikinci mesleğiyle de ilgili hayalleri olan Seray Kaya, ileride bir güzellik merkezi açmayı hedefliyor.