Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı bitti ama efsanesi sürüyor! Bir güzel haber daha…

Maraşlı bitti ama efsanesi sürüyor! Bir güzel haber daha…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ekranın kısa ömürlü ama fenomen olan, uzun yıllar da akıllardan çıkmayacak dizilerinden birisi de Maraşlı oldu. ATV’de yayınlanan dizi beklenen ilgiyi göremese de sınırlı bir izleyici kitlesine ulaştı ve izleyenler tarafından büyük bir ilgiyle de takip edildi. Reytingleri düşük geldiği için diziyi 26 bölümde bitiren kanal, yine de uzun süre projenin arkasında durdu.

Atv’nin dizisinin bitmesinin ardından izleyiciler sosyal medyada pek çok eleştiri yaptı, üzüntülerini paylaştı, tepkilerini gösterdiler. Hikayesi ve oyunculukları beğeni toplayan dizide Burak Deniz’in oynadığı Maraşlı ile Alina Boz’un hayat verdiği Mahur karakterleri çok sevildi ve izleyenlerin de uzun zaman unutamayacakları fenomen karakterlere dönüştü.

Dizinin haksız bir şekilde erken final yaptığını düşünen izleyenler, ilk yayın tarihi olan 11 Ocak’ı bir yıl sonra sosyal medyada Maraşlı etiketi ile anarak tepkilerini bir kez daha ortaya koydular. Hatta Burak Deniz de aynı gün attığı mesaj ile Maraşlı’ya selam göndererek kendisi için de dizinin ve oynadığı karakterin önemini ortaya koymuş oldu.

11 Ocak 2021’de başlayan dizi, 13 Temmuz 2021’de 26. bölümüyle final yapmıştı. Dizi, Türkiye’deki yayınının bitmesinin ardından başka ülkelerden de ilgi gördü. Pek çok ülkeye satılan ve hayran kitlesi oluşturan diziyle ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Güney Amerika ülkesi Panama’da yayınlanacağı haberiyle yine gündem oldu Maraşlı.

Daha önce ABD, Brezilya, Romanya, İsrail, Güney Afrika ve Namibya gibi ülkelerde gösterilen dizi bu kez, Panama’nın TVN kanalında La Verdad adıyla ekranlara getirilecek. Porto Riko ve Bolivya’da da gösterilmesi beklenen dizinin bu ülkelerde alacağı reytingler de şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Maraşlı bitti ama efsanesi sürüyor! Bir güzel haber daha... 36

Türkiye’deki hikayesi sonlanan Maraşlı’nın dünya yolculuğu sürüyor. Fenomen bir yapım olma yolunda başka ülkeleri de peşinden sürükleyen Maraşlı’dan gelen bu güzel haberler de diziyi izleyen ve hala unutamayanlar için sevinç kaynağı oluyor.

Tims&B Productions imzalı diziye yayınlandığı dönemde reytinglerin düşüklüğü nedeniyle yapılan eleştirilerin çoğu da yapımcıya geliyordu. Diziyi yeterince tanıtmadıkları, sosyal medyada etkin olmadıkları konusunda eleştiriyorlardı. İzleyenlerin gönüllü bir şekilde sürekli diziyi sosyal medyada dillendirerek dikkat çekmeye çalışmaları da yeterli olmamıştı…

Alina Boz ve Burak Deniz’i kariyerinde sıçratan Maraşlı bir ülkede daha! 110

Senaryosun Ethem Özışık ile Ercan Uğur tarafından kaleme alınan Maraşlı dizisinin konusu şöyleydi: Özel Kuvvetler’den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.