Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay, açıklaması ile şaşırttı, ilerleyen günlerde daha da şaşırtacak!

Nurgül Yeşilçay, açıklaması ile şaşırttı, ilerleyen günlerde daha da şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, İkinci Bahar dizisi ile ilk ekranlara geldiği 90’lı yılların sonundan beri büyük yol katetti. Türkiye’nin beğenilen başarılı ve deneyimli oyuncularından birisi olarak uzun yıllardır pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı, tiyatro sahnesine çıktı, farklı projelerle dikkatleri çekti.

İkinci Bahar’ın ardından Asmalı Konak dizisiyle büyük bir şöhrete kavuştu oyuncu. O günlerden bu yana köprünün altından çok sular aktı. Rol aldığı yapımlarla konuşuldu, gündeme geldi, beğeni topladı. Ekrana en son Son Nefesime Kadar dizisi ile gelen oyuncu, şimdi kariyerinde edindiği deneyimlerini başka bir şekilde değerlendirme yoluna gitmeye hazırlanıyor!

Nurgül Yeşilçay, açıklaması ile şaşırttı, ilerleyen günlerde daha da şaşırtacak! 8

Gülperi dizisinin ardından Fox TV’nin Son Nefesime Kadar dizisi büyük iddialarla ekrana gelmişti ancak umulduğu gibi olmadı ve sezonda reytingleri düşük gelen dizi bir kaç bölüm sonra veda etti. Oyuncu, bir süredir genç kuşağın başarılı isimlerinden Afra Saraçoğlu ile Bir Barda Bir Gece isimli oyunla sahneye çıkıyor.

Ekrana ne zaman tekrar bir dizi ile döneceğini hayranları merakla bekliyor ama onun başka projeleri var! Yeşilçay, katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlarken önümüzdeki günlerde bazı sürprizleri olacağını da ilk kez açıkladı.

Nurgül Yeşilçay, açıklaması ile şaşırttı, ilerleyen günlerde daha da şaşırtacak! 9

Yaz aylarında tatil yapıp dinlenecek olan oyuncu, 3 ay bu tatili sürdüreceğini de belirterek “Bu yaz çok güzel dinleneceğim. Uzun zamandır bütün yaz tatil yapmamıştım, bu yaz yapacağım” dedi ve televizyona bir dizi yapmak konusunda ise daha temkinli davrandığını ifade eden sözleriyle dikkat çekti.

Giderek televizyona iş yapmanın zorlaştığının da altını çizen Nurgül Yeşilçay, “Çok uzun süreler, çok zor. Artık sektörde sadece oyuncu olarak bulunmayabilirim” sözleriyle de yeni bir müjdesi olacağını önden duyurdu!

 

Kariyer planları arasında sadece kamera önünde oyunculuk yapmak olmadığını söyleyen Nurgül Yeşilçay, bundan sonra deneyimlerini kamera arkasında kullanma niyetinde olduğunu belirtti. Oyuncu, “Hem kamera önü hem de kamera arkasında olacağım, proje tasarlıyorum” sözleriyle de kamera arkasında yer alacağının da sinyalini verdi.

Nurgül Yeşilçay’ın yönetmen olarak mı, senaryo yazmayı mı tasarladığı şimdilik net değil ancak oyuncu, sektördeki deneyimlerini farklı bir şekilde değerlendirme yoluna gidecek önümüzdeki dönemde. Onu artık kamera önünde oyuncu olarak değil, belki yönetmen olarak da görebileceğiz. Benzer bir durumu Yeşilçam’da da görmüştük. Örneğin yıllarca Türk sinemasının sultanı olan Türkan Şoray’ın da yönetmenlik yaptığı yapımlar olmuştu.

Bu arada muhabirlerin “Siz de aranızda sektörün dedikodusunu yapıyor musunuz?” sorusuna, “Yapıyoruz tabii, niye yapmayalım. Dizi izlerken bazen üzülerek izliyoruz, ben ‘ay yazık ne kadar kötü bir sahne’ ya da ‘kız burada ne kadar üşümüştür’ diye doğru dürüst izleyemiyorum da” yanıtını verdi.