Ana sayfa Dizi Arşivi Maraşlı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Maraşlı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Maraşlı, TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Arda Sarıgün’ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un kaleme aldığı aksiyon türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi daha ilk bölümü ile büyük beğeni topladı ve kısa sürede hayran kitlesi kazandı. Dizide Burak Deniz ile Alina Boz’un uyumu ve yüksek enerjilerinin yanı sıra, etkileyici hikaye ve güçlü oyuncu kadrosu da başarıda önemli bir pay oldu. Maraşlı her bölümü ile milyonlarca izleyiciyi meraklandıran bir yapım olarak ortaya çıktı.

Maraşlı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: ATV
Yapımcı: TIMS&B Productions
Türü: Aksiyon
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2021
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Başrol: Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Serhat Kılıç, Rojda Demirer, Saygın Soysal.
Oyuncular: Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten, Hakan Altıner, Cihan Yenici, Mert Ateş, Bedriye Rosa Çelik, Neslihan Acar, Ahmet Varlı, Serhat Parıl, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/maraslidizi
Instagram: https://www.instagram.com/marasli/
Facebook: https://www.facebook.com/marasliatv/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=P5XTGJk6h28
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/diziler/marasli/

Maraşlı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

TÜM HABERLER:

Maraşlı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın.

GENEL İZLENİM:

Kahraman Maraşlı bir gencin etrafında şekillenen olayları konu alan Maraşlı dizisi ekranlara hızlı bir giriş yaptı. İzleyicinin merakla beklediği dizi reytingleriyle kanalın yüzünü güldürdü. Alina Boz ve Burak Deniz gibi genç kuşağın iki başarılı ve popüler ismini bir araya getiren dizide, iki oyuncunun ekran uyumunun çok başarılı olduğu görüldü. Yayınlanan ilk bölümün ardından Mahur ve Celal karakterlerini oynayan iki isim, birbirine çok yakıştırıldı. Maraşlı dizisi, pazartesi akşamlarının yeni fenomeni olmayı daha ilk bölümlerde başardı.

Maraşlı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

HİKAYESİ:

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Kızı Zeliş’in bir saldırıda yaralanması üzerine görevinden ayrılıp Zeliş’in bakımını üstlenmiştir. Maraşlı sakin bir hayat yaşamaktadır.

Mahur, güzel, zeki ve entellektüel bir kadındır. Fotoğraf sanatçısıdır. Kendi stüdyosu vardır. İstanbul’da doğmuş, iyi okullarda okumuş, iyi bir çevrede yetişmiş bir kızdır. Ailenin en küçüğü olmasına ve tek kız olmasına rağmen şımarıklığı ya da küstahlığı yoktur. Sadece kendine güveni vardır. Çünkü çocukluğunda iki abisiyle baş etmiştir. Belki adından sebep, melankoli sahibidir. Bazen kendini yalnız hisseder. Yalnız kalmayı da sever aslında.

Mahur’un bir gün Maraşlı’nın sahaf dükkanından içeri girmesiyle ikilinin yolları kesişir. Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Burak Deniz (Celâl Kün – Maraşlı)
Alina Boz (Mahur Türel)
Serhat Kılıç (Necati Türel)
Kerem Atabeyoğlu (Aziz Türel)
Rojda Demirer (Firuzan Türel)
Saygın Soysal ( Savaş)
Cemil Büyükdöğerli (İlhan Türel)
Melis İşiten (Dilşad Türel)
Hakan Altıner (Müdür)
Cihan Yenici (Ozan)
Mert Ateş (Oğuz)
Bedriye Rosa Çelik (Zeliş)
Neslihan Acar
Ahmet Varlı
Serhat Parıl
Sinem Akyol
Türkü Su Demirel
Gizem Kala

Maraşlı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

Maraşlı dizisinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. İlk bölümü boğaz manzarasıyla başlayan dizinin çekimleri Beyazıt ve Galata Kulesi gibi İstanbul’un tarihi mekanlarında devam ediyor.

JENERİK:

Maraşlı dizisinin müzikleri Atakan Ilgazdağ’a ait. Aksiyon türündeki dizinin jenerik müziği de dikkat çekici ezgilerden oluşuyor.

FRAGMANLAR:

Maraşlı dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2021 yılının Ocak ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Maraşlı dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Maraşlı dizisi 11 Ocak 2021 Pazartesi günü başladı. Ekran yolculuğuna yeni başlayan dizi izleyiciden yoğun ilgi gördü. Özellikle oyunculukların büyük beğeni topladığı Maraşlı dizisi her pazartesi saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Maraşlı dizisinin tüm bölümlerini ATV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. Lütfen tıklayınız…

Ayrıca youtube kanalında da dizinin tüm bölümleri yayınlanıyor.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Maraşlı dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Bu Sen Değilsin / Sagopa Kajmer