Ana sayfa Güncel Haberler Herkes çekti, Nurgül Yeşilçay’ın ne eksiği var? Aslıhan Gürbüz’ün zor günü! Özge Özpirinçci’den gülümseten veda!

Herkes çekti, Nurgül Yeşilçay’ın ne eksiği var? Aslıhan Gürbüz’ün zor günü! Özge Özpirinçci’den gülümseten veda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları, rol aldıkları yapımlar kadar ilgi görüyor. Günlük hayatlarından ve setteki hallerinden paylaşımlarıyla dikkat çeken isimler, hayranları ile birebir iletişim kurarken, beğeni ve övgü dolu yorumlar alıyorlar. Takipçilerinin ilgiyle izlediği üç ismin son paylaşımlarına bir bakalım…

İlk sırada Kefaret dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay var. Oyuncunun instagram hesabını takip edenler artık ne kadar esprili ve doğal bir kişilik olduğunu da görüyor.

Yeşilçay, yaptığı keyifli paylaşımlarıyla takipçilerini gülümsetirken, zaman zaman da Kefaret dizisinden merak uyandıran kareler paylaşıyor.

Son olarak hafta sonu İstanbul’da yağan kardan nasibini almak isteyen oyuncu aşağıdaki pozlarını paylaştı hesabından.

Herkes çekti, Nurgül Yeşilçay'ın ne eksiği var? Aslıhan Gürbüz'ün zor günü! Özge Özpirinçci'den gülümseten veda! 9

Dizinin setinde kar yağarken çekilen iki fotoğrafını paylaşan oyuncu, uzun süre İstanbul’da beklenen karı görüp sokağa fırlayan pek çok kişi gibi bembeyaz örtüde bir fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Oyuncu, esprili bir söylemle “Aman eksik kalmayım, bi daha yağmaz fln’ fotosu” diyerek yayınladı fotoğrafını.

Herkes çekti, Nurgül Yeşilçay'ın ne eksiği var? Aslıhan Gürbüz'ün zor günü! Özge Özpirinçci'den gülümseten veda! 10

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra Balıkesir’e yerleşen Aslıhan Gürbüz’e oyunculuğu bırakıp bırakmadığı soruluyordu sık sık. Gürbüz, iki yılın ardından kendisini merakla bekleyen hayranlarına bir sürpriz yaptı ve tv8’de yayınlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinde Kumru rolüyle ekranlara gelmeye başladı.

Oyuncu, izleyenleri çok etkileyen başarılı performansıyla Kumru’yu canlandırıyor. Uzun süre sonra setlere dönmenin heyecanını da yaşayan Aslıhan Gürbüz, dizinin setinden yaptığı kısa paylaşımla da dikkat çekti.

Sahne öncesinde kendisine uzatılan günlük programını gören oyuncu, “13 sahne, 4 sayfa mıı” notunu ekleyerek sette işinin uzun olduğunu anlatıyor…

Herkes çekti, Nurgül Yeşilçay'ın ne eksiği var? Aslıhan Gürbüz'ün zor günü! Özge Özpirinçci'den gülümseten veda! 11

Kadın dizisinden sonra uzun bir ara veren Özge Özpirinçci, bir yıl sonunda yeniden setlere dönüyor! Yaz tatilini Marmaris’te geçiren oyuncu, sonbahar ile birlikte Bodrum’a gitti. Ara sıra İstanbul’a gidip gelen oyuncu, vaktinin çoğunu sevgilisi Burak Yamantürk ile Bodrum’da geçiriyordu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Netflix’in yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi’nde rol alacağı öğrenilen oyuncu, İstanbul’a kesin dönüş yapıyor!

30 Ocak’ta çekimlerin başlayacağı konuşulan dizi için Özge Özpirinçci, uzun tatilini bitiriyor! Oyuncu, son verdiği Bodrum pozuna “Benden sonra tufan” notuyla da gülümsetti…

Herkes çekti, Nurgül Yeşilçay'ın ne eksiği var? Aslıhan Gürbüz'ün zor günü! Özge Özpirinçci'den gülümseten veda! 12

Herkes çekti, Nurgül Yeşilçay'ın ne eksiği var? Aslıhan Gürbüz'ün zor günü! Özge Özpirinçci'den gülümseten veda! 13