Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’den minili poz! Merve Dizdar’dan karavan işgali! Aslı Enver’in kedilerinin şaşkın halleri!

Aslıhan Güner’den minili poz! Merve Dizdar’dan karavan işgali! Aslı Enver’in kedilerinin şaşkın halleri!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında dizileriyle milyonların kalbini kazanan ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından da hayranlarını mutlu eden paylaşımlara imza atıyorlar. Rol aldıkları yapımlarla birlikte daha büyük kitlelere ulaşan isimler, dizide oynamadıkları dönemlerde de hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor sosyal medya sayesinde.

Bu isimlerden bir tanesi de Aslı Enver. Her ne kadar katıldığı bir programda sosyal medyaya mesafeli durmaya çalıştığını söylese de yine gittikçe daha etkin olmakta. Oyuncu, son olarak Babil dizisinde oynamıştı.

Star TV’de yayınlanan dizinin final yapmasının ardından şu sıralar ekranda yok ama ev halini sık sık instagram’dan paylaşıyor. Evinde yeni sahiplendiği köpeği Oli ve iki kedisi ile yaşıyor oyuncu.

Evdeki bitmeyen telaşı ve sevimli dostlarıyla yaşadıkları anlardan keyifli kareleri de paylaşmakta. Hesabını takip edenler, küçük ailesiyle çok mutlu olduğunu da görebiliyor.

Oyuncu, son dönemde daha çok Oli’nin fotoğraflarını paylaşıyordu ama bu kez iki sevimli kedisinin sandalyede otururkenki komik hallerini paylaşmış.

Aslıhan Güner'den minili poz! Merve Dizdar'dan karavan işgali! Aslı Enver'in kedilerinin şaşkın halleri! 13

Fotoğraflarının çekilmesini şaşkınlıkla izleyen iki kedinin halleri, görenleri de gülümsetiyor… Enver’in Matiz ve Düşeş isimli kedilerinin sevimliliği fotoğraflara böyle yansıyor…

Aslıhan Güner'den minili poz! Merve Dizdar'dan karavan işgali! Aslı Enver'in kedilerinin şaşkın halleri! 14

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle Show TV’de her Cumartesi ekrana geliyor Aslıhan Güner. Yıldız karakteri ile hayran kitlesini büyüten oyuncu, setten yaptığı paylaşımlarla da ilgiyle izleniyor.

Aslıhan Güner, bu kez set dışından bir fotoyu paylaşmış. Oyuncunun günlük hayatındaki kıyafetiyle bir fotoğrafını görüyorsunuz. Siyah mini bir elbise giyen oyuncu, altına da postallarını giymiş. Spor ve şık görüntüsünü, siyah maskesi ile de tamamlamış…

Aslıhan Güner'den minili poz! Merve Dizdar'dan karavan işgali! Aslı Enver'in kedilerinin şaşkın halleri! 15

TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde ne yapacağı hiç belli olmayan Gülben’i oynuyor Merve Dizdar. Oyunculuğu ile ekran başındakileri kimi zaman duygulandırıyor, kimi zaman eğlendiriyor.

Gülben’in dramatik kişiliğinin yanında ilginç ve ani çıkışları da var. İçinde yaramaz bir kız olan Gülben gibi Merve Dizdar da aynı duyguları taşıyor gibi!

Esra Ruşan ise Esra karakteriyle dizide Gülben’den köşe bucak kaçarken, sette Merve Dizdar’la çok iyi anlaşıyorlar. Yaptıkları paylaşımlarda da set aralarında birlikte keyifli sohbetler ettikleri görülüyor.

Esra Ruşan, karavanda gördüğü Merve Dizdar’ın aşağıdaki fotoğrafını yayınlayarak “Bu kız karavana konmuştur resmen” notunu düşmüş. Dizdar da bu paylaşımı repost ederek gülme emojileri ile yanıt veriyor.

Kamera önündeki gerginliğe karşın, kamera arkasında güzel dostluklar kurulduğu ve keyifli bir çalışma ortamı oluştuğu da anlaşılıyor bu paylaşımlardan…

Aslıhan Güner'den minili poz! Merve Dizdar'dan karavan işgali! Aslı Enver'in kedilerinin şaşkın halleri! 16

Aslıhan Güner'den minili poz! Merve Dizdar'dan karavan işgali! Aslı Enver'in kedilerinin şaşkın halleri! 17

Aslıhan Güner'den minili poz! Merve Dizdar'dan karavan işgali! Aslı Enver'in kedilerinin şaşkın halleri! 18 Aslıhan Güner'den minili poz! Merve Dizdar'dan karavan işgali! Aslı Enver'in kedilerinin şaşkın halleri! 19