Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde düğüm çözülüyor, işte perde arkasında saklanan gerçek!

Maraşlı dizisinde düğüm çözülüyor, işte perde arkasında saklanan gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisini izleyenlerin gıcık olabileceği bazı karakterler var ama birisi çok fazla sırıtıyor. İşte o karakter de Ozan… Şirketin genel müdürü olan ve Cihan Yenici tarafından canlandıran Ozan karakteri ikili oynuyor. Zaten ilk anlardan itibaren Maraşlı hayranları bu karaktere fazlasıyla gıcık olmuştu.

Ozan’ın Savaş ile işbirliği yapması, ardından zeytinyağı gibi üste çıkarak bir de Maraşlı’yı suçlu duruma düşürme çabaları, artı bunun yanı sıra Mahur’a aşık olduğu gibi bir yanıltmanın arkasında gizledikleri bir bir ortaya çıkacak.

Maraşlı hayranları Ozan karakterinden zaten şüpheleniyordu. Ancak 5. bölümden yayınlanan fragman bazı şeylerin ortaya çıkmasına neden oldu. Necati’nin kardeşi İlhan’ı Dilşad konusunda uyarması boş değilmiş. Necati, İlhan’a eşi Dilşad konusunda dikkatli olmasını söylemişti ama İlhan ne demek istediğini bile anlamamıştı.

Maraşlı dizisinde düğüm çözülüyor, işte perde arkasında saklanan gerçek! 7

Maraşlı dizisinin 5. bölümü çok ilginç gelişmelere sahne olacak. Dilşad ile Ozan arasındaki yasak aşk ortaya çıkıyor. Aslında 4. bölümde İlhan’a seslenirken yanlışlıkla Ozan diyen Dilşad, kendisini ele vermişti. Ancak 5. bölümde bu aldatma hikayesi daha belirginleşecek.

Maraşlı, Ozan’ın hain olduğunu da ortaya koydu. Bakalım Dilşad ile Ozan ilişkisini de çözebilecek mi? Ozan karakteri şimdiden izleyiciler için en gıcık karakter olarak mimlendi. Ancak bu konuda Dilşad da onunla yarışabilir.

Maraşlı 5. yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detayları videoda bulabilirsiniz.