Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde söz verildi, artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz!

Maraşlı dizisinde söz verildi, artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor… Maraşlı ile Aziz arasındaki sürtüşme sona erdi. Mahur’un annesinin mezarı başındayken yanına gelen babası Aziz Bey, onu yeniden ev döndürmeye çalıştı. Ancak kızı bunu kabul etmedi. O sırada kalp krizi geçiren Aziz beyin kalbi durdu. Müdahaleler ile hayata döndürülen Aziz bey şimdilik hayatta ama karakterin dizideki ömrü uzun olmayabilir…

Kerem Atabeyoğlu’nun canlandırdığı Aziz bey karakterinin hikayeden çıkma ihtimali var ama ne kadar yüksek bir ihtimal belli değil. Ancak dizide olayların seyrini değiştirecek bir gelişme yaşandı. Aziz bey hasta yatağında Maraşlı ile konuştu ve ona şöyle söyledi: “Bana bir şey olursa Mahur’um sana emanet. Senin de kızın var, bir babanın hasta yatağındaki arzusunu geri çevirmeyeceğini biliyorum.”

İşte Aziz beyin bu sözü aslında Maraşlı’nın amacı ile kalbi arasında derin bir ikilem yaratacak kadar ciddi bir psikolojik baskı unsuru olacak. Maraşlı, “Ben yaşadığım sürece Mahur hanıma kimse dokunamaz” diyerek söz verdi.

Maraşlı dizisinde söz verildi, artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz! 8

Maraşlı, belki istihbarat tarafından eğitilmiş olabilir ancak Maraşlı’nın duygularına söz geçirmesi çok zor görünüyor… Bu noktada bir ikilem yaşaması beklenen Maraşlı dizisinde bu sahneden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.

Aziz bey, “Kızımı koru Maraşlı ama ona yan gözle bakma” diyerek de lafını esirgemiyor. “Bizim aramızdaki öyle bir şey değil” diyen Maraşlı’ya Aziz beyin şu sözleri ise adeta itiraf gibiydi:

“Siz diye bir şey yok Maraşlı. Olamaz, sen kızımı tanımıyorsun, ben tanıyorum. Sen başka bir adamsın Maraşlı, senin dünyan Mahur’dan ibaret değil, olamaz da… Ama kızım bunu kaldıramaz, üzülür, onun yüreği de anası gibi. Ben yıllar önce bir hata yaptım Maraşlı ve bir kadını ömrü boyunca mutsuz ettim. Sen etme.”

Maraşlı dizisinde söz verildi, artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz! 9

Mahur’u korumasını ve hep yanında olmasını isteyen Aziz bey, ona dokunmamasını ve kendisine aşık olmasını engellemesini de istiyor. Yoksa Mahur’u alıp Amerika’ya gideceğini söyledi.

Maraşlı da Aziz beye söz verdi. İşte bu gelişmeler dizide birçok şeyin de değişeceğini anlatan ifadeler olarak kayıtlara geçti.