Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sedef Avcı, sevilen bir diziye konuk oyuncu olacak!

Sedef Avcı, sevilen bir diziye konuk oyuncu olacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son 2019’da TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi ile gelen Sedef Avcı, bu kez bir başka diziye konuk oyuncu olarak ekrana gelecek. Hayranları onu yeni bir dizide görmek için sabırsızlanıyor ama Sedef Avcı, şu sıralar yeni bir diziyle anılmıyor. Oyuncu, eşi Kıvanç Kasabalı ile birlikte bir markanın reklamlarında yer alıyor son günlerde.

Bu arada Sedef Avcı, geçtiğimiz haftalarda, dijital platform Exxen için çekilen Hükümsüz dizisinde oynamış ve çok çarpıcı gerçek bir olayın mağduru Meryem isimli bir kadına hayat vermişti.

Sedef Avcı, bu kez Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya konuk olacak. Her hafta ünlü isimleri konuk olarak alan Menajerimi Ara dizisinde sevilen isimlerin kendilerini oynaması diziye ayrı bir renk katıyor.

Sedef Avcı, sevilen bir diziye konuk oyuncu olacak! 15

Başladığı günden beri ilgi çeken Menajerimi Ara dizisi, Netflix’te ‘Menajerimi Arayın’ ismiyle yayınlanan bir Fransız dizisinin uyarlaması aslında.

Bir ajansa bağlı çalışan menajerler ile oyuncular, ünlü isimler arasında geçen kimi zaman komik, kimi zaman telaşlı, kimi zaman karmaşık ilişkileri ortaya koyuyor dizi.

Aynı zamanda oyuncuların kamera arkasındaki kimi gerçek halleri, durumları, menajerleri ile yaşanan olaylara da ışık tutuyor.

Sedef Avcı’nın dizinin hangi bölümüne konuk olacağı ise merakla bekleniyor. Diziye daha önce Burçin Terzioğlu, Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, İrem Derici, Gülben Ergen, Hazal Kaya, Kalben, Serdar Ortaç, Perihan Savaş, Gökçe Bahadır gibi pek çok ünlü isim konuk olmuştu.