Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde artık yepyeni bir dönem başladı!

Menajerimi Ara dizisinde artık yepyeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinin 2 Ocak günü yayınlanacak olan 19. bölümünde neler olacağına yönelik ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Serhat Teoman’ın canlandırdığı Serkan karakterinin diziye gelişi, birçok şeyi değiştirmeye başlamıştı.

Serkan ile Kıraç arasında ne yaşandığı ortaya çıkmadı. Ancak olayı kişiselleştiren Serkan, Ego Ajansı satın alarak tüm dengeleri altüst etti. Bu gelişme aynı zamanda dizide tüm dengelerin de değişeceğini anlatıyor. Serkan’ın patron olması, dizide yepyeni bir dönemi de başlatıyor. Bu yeni dönemin getireceği hikayedeki değişimler reytinglerin artmasını sağlayacak mı, bu da merak konusu oldu.

Dicle ve Barış arasında önce birbirlerini kıskandırma ile başlayan aşk oyunları, sonunda öpüşme ile noktalanmıştı. Aşkın heyecanlı anlarını izleyeceğimiz dizinin yeni bölümlerinde iki karakterin birbirleri ile uyumlu halleri de izleyicilerin ilgisini yüksekte kalmasını sağlıyor.

Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Dicle ile Barış karakterlerinin yer aldığı sahneler izleyiciler tarafından artık daha da bir heyecanla beklenecek.

İşte 2 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinin 19. bölümünden ilk fragman: