Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’un bir de bu pozuna bakın! Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan buzları eriten pozu!

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’un bir de bu pozuna bakın! Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan buzları eriten pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinde rol alan ünlü isimler, sosyal medyanın da gündeminde ilk sıralarda yer alıyorlar. Ünlü isimlerin sayfalarını takip eden hayranları, hem onlar hakkında pek çok bilgi sahibi oluyor hem de başka bir yerde göremeyecekleri fotoğraf ve videoları görüyor, izliyorlar. Hayranlarının ilgiyle takip ettikleri isi genç oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım.

İlk olarak atv’de yayınlanan Maraşlı dizisinde Mahur karakterini oynayan Alina Boz var. Kimi takipçilerinin ve dizideki partneri Burak Deniz’in de söylediği gibi adeta Mahur olmak için yaratılmış! Oyuncunun duruşu, bakışı, duru güzelliği, sade ve doğal halleri, hayranlarının da Mahur rolüne çok yakıştırmalarını sağlıyor.

Başarılı performansı ile oyunculuğu büyük övgü alıyor Alina Boz’un. İzleyicinin ilk olarak Paramparça isimli dizide tanıdığı Alina Boz, o günden bu yana çok yol katetti. Hayran sayısını da giderek çoğaltan bir isim.

Alina Boz, popülerliği arttıkça pek çok dergiye de kapak oldu ve röportajlar verdi. Elle Türkiye dergisi de bunlardan birisi. Derginin instagram sayfasından Perşembe’ye özel tb paylaşımı ile Alina Boz’un bir moda çekiminden kare paylaşıldı.

Boz da bu paylaşımı instagram sayfasından repost etti. İşte bambaşka bir tarz ile Alina Boz güzelliği…

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'un bir de bu pozuna bakın! Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan buzları eriten pozu! 9

Dizilerin sevilen ve başarılı isimlerinden birisi de Ayça Ayşin Turan. Genç oyuncu, şu sıralar Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisiyle ekranda. Halide karakterine hayat veren Turan da tıpkı Alina Boz gibi duru ve sade güzelliği ile de dikkatleri çeken bir isim.

Genç oyuncu, İstanbul’u kaplayan kar ve soğuğun tadını bir çocuk parkında çıkarıyor. Paylaştığı fotoğrafta bir kediyi sevdiği görülen oyuncunun bu sevgi dolu fotoğrafı, soğuğa meydan okuyarak görenlerin içini ısıtıyor adeta…

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'un bir de bu pozuna bakın! Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan buzları eriten pozu! 10

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'un bir de bu pozuna bakın! Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan buzları eriten pozu! 11