Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde bunun hesabını kim verecek?

Maria ile Mustafa dizisinde bunun hesabını kim verecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Pazar akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa dizisinde ilk 9 bölüm geride kaldı. Reyting sonuçları çok iyi olmasa da, ilerleme kaydettiği de görülüyor. Diziye olan atv desteği ve hikayenin de hızlı gelişmesi ile birlikte hatırı sayılır bir izleyici kitlesi diziye kanalize oldu…

Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizinin Kapadokya’nın muhteşem doğasındaki çekimleri de yoğun bir tempoda devam ediyor. Kimi hayranlar dizinin final yapabileceği korkusu yaşarken, şu aşamada böyle bir durumun olmadığını söyleyebiliriz.

Maria ile Mustafa’nın dizideki hikayesi nasıl gelişecek? Dizinin 10. yeni bölümünde yeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. “Sen çok büyük yanlış yaptın, bunun hesabını vereceksin” cümlesi ile başlayan dizinin 10. bölümden 2. fragmanı, heyecanlı sahnelerin yeni bölümde yer alacağını anlatıyor.

Eda yaşıyor… Karakterin yeniden ortaya çıkması izleyicileri rahatsız etti. Mustafa’nın Eda yüzünden Maria ile kavga edeceğinden endişelenen izleyiciler, ayrılık gibi bir şey olmasından korkuyor.

Gonca, yaptıklarının hesabını nasıl verecek mi? Mustafa, Maria’yı affedip de aşka devam edecek mi? Maria ile Mustafa dizisinin 8 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde bu soruların yanıtları aranacak…